Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Manapság már az is evidenciána...

Manapság már az is evidenciának számít egyesek körében, ha Magyarország meg akarja védeni etnikai önazonosságát (hogy Magyarország magyar maradjon) akkor fasisztának meg nácinak bélyegzik egyesek. Mi lehet ezeknek a valós etnikai szociális háttere?

Figyelt kérdés
Szóval mi lehet ezeknek a Woke elmevírusos emberek többségének a valós etnikai háttere? A náci szó értelmezési kereteinek határát meg az elműlt évtizedekben lépéről lépésre a végletekig kitágították (az un. "csúszós lejtő" érvelési hibák sorozatát kimaxolva), gyakorlatilag aki nem balos vagy balliberális, az mind automatikusan náci lett.

2022. júl. 31. 14:06
1 2 3
 1/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
93%
Mi "Magyarország etnikai önazonossága"? Honnantól és meddig tart? Ki az aki etnikai (genetikai?) alapon magyarnak számít?
2022. júl. 31. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
Kérlek definiáld az etnikai magyart. Szlávok, törökök, németek, oroszok, zsidók, és még sok más... minden is van a "magyarban", átjáróház voltunk évszázadokig. Kevertebb felmenőjű lakossággal kevés ország büszkélkedhet.
2022. júl. 31. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/23 anonim ***** válasza:
11%
A vegyesházasság a magyarság halála.
2022. júl. 31. 16:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/23 anonim ***** válasza:
76%
Én abszolút betiltanám, hogy nők és férfiak összeházasodhassanak. Nem akarunk kevert neműek lenni.
2022. júl. 31. 17:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/23 Pretorius25 ***** válasza:
31%
Nem hiszem hogy létezik etnikai értelemben tiszta magyar. Viszont megértem azokat is, akik nem akarják hogy például arabok, négerek, kínaiak stb telepedjenek be ide nagy mennyiségben. Jelentkezzen az, aki őszintén arra vágyik, hogy egy arab vagy néger férfival jöjjön össze a lánya, és ilyen úgynevezett " kevert " unokái legyenek!
2022. júl. 31. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/23 hollófernyiges ***** válasza:
89%
Igen ez az érvelés kiváltja sz ősi 'jönnek az idegenek és elveszik a nőinket' reflexet, de mit szólnál hozzá, ha a fiad arab lányt venne feleségül? Keveredési szempontból ugyanaz.
2022. júl. 31. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/23 Pretorius25 ***** válasza:
31%
Ebben igazad van! Nem hiszem hogy szívrepesve várnám a menyemmel való találkozást, viszont úgy érzem, hogy az arab nők nem veszélyesek. Viszont az arab férfiakról ugye sok negatívat lehet hallani, olvasni, ezek valóságtartalma nincs igazolva persze. Arra gondolok, hogy itt jár egyetemre, vagy itt él pár évet, összejönnek ugye a magyar lánnyal, addig minden szép és felvilágosult, míg fel nem jön az ötlet, hogy hazavinné a születési országába megismertetni a szüleivel. Ha a lány szerelemtől fűtve kimegy vele, ott a férfi megváltozik, és a csaj örül ha élve hazatérhet MO-ra.
2022. júl. 31. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/23 A kérdező kommentje:

"Szlávok, törökök, németek, oroszok, zsidók, és még sok más..."


Törökök a történettudomány álláspontja szerint nem éltek Magyarországon még a hódoltság alatt is. A török szolgálatában álló végvári katonaság délszláv nevekkel rendelkezett szinte kizárólagosan. De aki felületesen ismeri a történelmet annak bármit el lehet adni.


Oroszok? Mennyi orosz élt itt? Pár ember a kommunista időszakban házasodott velük?


Mind a török mind az orosz, mind pedig a zsidóság genetikailag távol álla magyaroktól ami nem is csoda ismerve a populáció genetikát.


Az etnikai magyar ember nem azonos a magyar álamolgárok halmazával. Attól etnikai értelemben még nem leszel egy etniku része, hogy szereztél állampolgársági papírokat, és elsajátítottad a nyelvet ha itt laksz...


Attól sem leszel etnikai értelemben magyar ha itt születsz, hiszen ha így lenne akkor Magyarországon logikailag nem létezhetnének mégcsak etnikai kisebbségek sem.

Ismered a liberós felfogásról szóló viccet: "Mickey az egérke egy istállóban született meg, tehát akkor Mickey is egy ló."


Másrészt mivel populációgenetikában, még pontosabban autoszomális genetikában nem mélyedtél el, el sem tudod képzelni, hogy bizony ki lehet deríteni egy teszt során ki a magyar, és ha keveredett akkor kivel keveredett. Ez sokaknak nagyon fájdalmas lehet.


Művelődj: [link]

2022. júl. 31. 18:06
 9/23 Koplárovics Béci ***** válasza:
78%
Herr Hitler szavait olvastuk.
2022. júl. 31. 18:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/23 anonim ***** válasza:
83%
Felőlem lehet egész Magyarország tele feketékkel, arabokkal, amennyiben normálisak.
2022. júl. 31. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!