Tisza Kálmán vagy Kádár János volt a jobb politikus?
Figyelt kérdés
2025. márc. 28. 08:32
2/11 anonim 

válasza:

válasza:Egyértelműen Tisza Kálmán, mert ő nem volt diktátor, nem volt kommunista és nem adósította el az országot.
3/11 MDaniel98 

válasza:

válasza:Kádár jó politikus volt abban az értelemben, hogy megtartotta a hatalmát a lehető leghosszabb ideig, de Tisza is jelentős politikus, eg teljesen más korban, összehasonlítani már csak azért se lehet, mert Kádár orosz támogatással maradt ott ahol, Tiszának ilyesmire mondjuk nem volt szüksége, amíg jó viszonyban volt az uralkodóval.
4/11 anonim 

válasza:

válasza:Tisza Kálmán nem egy gátlástalan, kommunista tömeggyilkos volt.
Ennyivel már mindenképp jobb mint Kádár.
5/11 anonim 

válasza:

válasza:Két teljesen más kor, teljesen más feltételekkel és lehetőségekkel. Nem összehasonlítható. Maximum annyiban, egyik is, másik is milyen mértékben tudta kiaknázni a rendelkezésére álló lehetőségeket az általa irányított népesség javára.
6/11 anonim 

válasza:

válasza:Megkérdezhetem miért pontoztátok le a 4-es válaszomat?
Kádár bizony egy gerinctelen diktátor volt, aki még el is adósította a hazáját!
Semmi jó nem említhető róla!
7/11 anonim 

válasza:

válasza:#6 Mert itt a kommunisták vannak többségben.
8/11 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam.
2025. márc. 28. 15:39
9/11 anonim 

válasza:

válasza:Kádár egy semmirekellő oroszfa$$zopó volt, ezért maradhatott hatalmon
10/11 anonim 

válasza:

válasza:Kádárt abban a korban inkább Ferenc Józseffel lehet párhuzamba vonni. Különösen, hogy mindketten kivették a részüket alaposan egy-egy magyar forradalom megtorlásában. Az is közös bennük, hogy később a nép egy jelentős része elfogadta őket, kiegyezett velük.
Kapcsolódó kérdések:
Miért olyan passzívak a DK-s politikusok az utóbbi hónapokban? Csodálkoznak, hogy tovább apadt a támogatottságuk június 9. óta? Csipkedjék magukat.
Mert egyre kétségesebb, hogy 2026 második felében is parlamenti frakciójuk lehet:
Csak engem idegesít K.Olga politikusként?
Nagyon jó tévés volt, imádtam, de nem valami meggyőző politikus
A politikusok miért nem csinálnak onlyfans oldalt?
Szerintem lenne rá kereslet.
Miért lett a független televíziós műsorvezető Kálmán Olgából politikus?
Nagyon furcsa őt ebben a szerepben látni. Kifejezetten szokatlan. Itt egy videó arról a Kálmán Olgáról, aki régen televíziós műsorvezető volt, most pedig politikus. Miért csinálta ezt Kálmán Olga?
Mást is örömmel tölt el, hogy 2 évvel ezelőttihez hasonlóan ismét elbukott a megélhetési politikus a baromira nem szimpatikus Kálmán Olgi?
Nagyon nem bírom se a stílusát se semmit ami vele kapcsolatos.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!