Tisza Kálmán vagy Kádár János volt a jobb politikus?
Figyelt kérdés
2025. márc. 28. 08:32
11/11 anonim 

válasza:

válasza:Kádár kiváló politikus volt nem csak a hatalomtechnikusi értelemben, hanem azért is, mert a nép kedvelte. Valóban etekintetben olyan pályát futott be, mint Ferenc-József.
Kapcsolódó kérdések:
Miért olyan passzívak a DK-s politikusok az utóbbi hónapokban? Csodálkoznak, hogy tovább apadt a támogatottságuk június 9. óta? Csipkedjék magukat.
Mert egyre kétségesebb, hogy 2026 második felében is parlamenti frakciójuk lehet:
Csak engem idegesít K.Olga politikusként?
Nagyon jó tévés volt, imádtam, de nem valami meggyőző politikus
A politikusok miért nem csinálnak onlyfans oldalt?
Szerintem lenne rá kereslet.
Miért lett a független televíziós műsorvezető Kálmán Olgából politikus?
Nagyon furcsa őt ebben a szerepben látni. Kifejezetten szokatlan. Itt egy videó arról a Kálmán Olgáról, aki régen televíziós műsorvezető volt, most pedig politikus. Miért csinálta ezt Kálmán Olga?
Mást is örömmel tölt el, hogy 2 évvel ezelőttihez hasonlóan ismét elbukott a megélhetési politikus a baromira nem szimpatikus Kálmán Olgi?
Nagyon nem bírom se a stílusát se semmit ami vele kapcsolatos.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!