Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » Vannak-e még ázsiai arcvonású...

Vannak-e még ázsiai arcvonású magyarok?

Figyelt kérdés

Az köztudott, hogy a magyar az egy eredetileg Ázsiai nép volt, húzott szem, apró testalkat, barna szem fekete haj, stb…

Ha körülnézek az utcán akkor kb mindenki európai arcvonású.

Ez az ősmagyar ázsiai genetika most már teljesen felhígult volna, vagy még mindig vannak olyan emberek, akik tiszta ázsiai szittya magyar vérrel és húzott szemekkel rendelkeznek?

Én személyesen több embert is ismerek, meg láttam akiknek magyarként picit ázsiai arcvonásaik vannak (Torzsa Péter, Csukás István például), ők lennének az “igazi magyarok”?

márc. 7. 22:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%
Vannak.
márc. 7. 22:32
 2/24 A kérdező kommentje:
#1 fejts már ki
márc. 7. 23:02
 3/24 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
64%

Kunságban gyakori. Ez nagyjából meg is válaszolja, hogy ettől senki nem lesz még "igazi" honfoglaló-génekkel rendelkező magyar.

Az eugenika ha nem is totális baromság, de az legalábbis biztos, hogy semmi érdemi nem következik az arcvonásokból.

márc. 7. 23:09
 4/24 anonim ***** válasza:
61%

#2: mit fejtsek ki? Vannak ilyenek.

Ismertem pl. egy erdélyi lányt, akiről simán lehetett hinni, hogy ázsiai származású.

márc. 7. 23:14
 5/24 A kérdező kommentje:
#4 köszönöm ez már egy fokkal jobb, mivel azt is kérdeztem hogy ti ismertek-e húzott szemű magyarokat
márc. 7. 23:17
 6/24 anonim ***** válasza:
79%
Nagy István agrárminiszternek is kicsit ázsiai vonása van. [link]
márc. 8. 08:18
 7/24 anonim ***** válasza:
44%
Kazár vonások
márc. 8. 08:45
 8/24 T. Feri ***** válasza:
59%
Nem köztudott, hogy ázsiai nép voltunk. A Volga Káma vidék még Európa.
márc. 8. 10:06
 9/24 A kérdező kommentje:
#8 Ha csak kötekedni akarsz akkor kérlek ne írj kommentet
márc. 8. 10:13
 10/24 hollófernyiges ***** válasza:
58%
Pedig a honfoglalók nem voltak ázsiai vágott szemű népek. A sírokban kimondottan ritka az ilyen koponya.
márc. 8. 11:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!