Vannak-e még ázsiai arcvonású magyarok?
Az köztudott, hogy a magyar az egy eredetileg Ázsiai nép volt, húzott szem, apró testalkat, barna szem fekete haj, stb…
Ha körülnézek az utcán akkor kb mindenki európai arcvonású.
Ez az ősmagyar ázsiai genetika most már teljesen felhígult volna, vagy még mindig vannak olyan emberek, akik tiszta ázsiai szittya magyar vérrel és húzott szemekkel rendelkeznek?
Én személyesen több embert is ismerek, meg láttam akiknek magyarként picit ázsiai arcvonásaik vannak (Torzsa Péter, Csukás István például), ők lennének az “igazi magyarok”?

válasza:Kunságban gyakori. Ez nagyjából meg is válaszolja, hogy ettől senki nem lesz még "igazi" honfoglaló-génekkel rendelkező magyar.
Az eugenika ha nem is totális baromság, de az legalábbis biztos, hogy semmi érdemi nem következik az arcvonásokból.

válasza:#2: mit fejtsek ki? Vannak ilyenek.
Ismertem pl. egy erdélyi lányt, akiről simán lehetett hinni, hogy ázsiai származású.

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!