Miért nem volt elég?

válasza:A történelemben nincs olyan, hogy mi lett volna, ha ...
Szvsz. egy épelméjű politikus tisztán gazdasági/geopolitikai szempontok alapján nem indított volna területszerző háborút.
Ahhoz kellett egy elborult elme faji és ideológiai hagymáza.

válasza:Állítólag épp a háborús pszichózis tartotta életben és fejlődésben a rendszert.
Ha beköszönt a béke és ő maradt volna hatalmon, több szakember szerint a gazdaság hamarosan összeomlik, illetve a belső ellenzék megerősödésével Hitlert is esetleg "leverik" a trónjáról.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Oroszországnak szüksége van a semleges ütközőzónára, azonban a háttérben más okok is állnak, ami miatt Putyin azzal szeretne bevonulni a történelembe, hogy fontos területeket, gazdasági útvonalakat, tengeri kaput a világra, szerzett meg vagy vissza (mindegy, a végeredmény számít).
Ehhez az ország sajátos pozícióját kell látni. Oroszország gyakorlatilag a világ egyik "benzinkútja", amiből bevételei nagy részét szerzi.
A megfelelő geopolitikai kapcsolódás a világ "keringésébe" az ország jövőbeni létét határozza meg. Ennek pontosabban utána lehet nézni, nekem is hozzáértő magyarázta, engem meggyőzött, de ki-ki maga is rájöhet szerintem.

válasza:

válasza:@5:
"Ez már inkább felesleges terelése a témának"
Igen, arra az apró különbségre felhívni a figyelmet, hogy más, ha valaki önként, örömmel, akarattal beleveti magát valamibe, és más, ha belekényszerítik, az csak terelés... Szinte semmiség. 🤦🤦🤦
Kapcsolódó kérdések:
Mai technológiával talán nagyobb és látványosabb piramisokat tudnának èpíteni.
Hammurappi bölcs ember lehetett. Beláthatta volna, hogy a törvènyei abban a formában nem jók.
Mivel magyarázza a darwinizmus az emberisèg sötèt oldalát? A világban vannak háborúk, házassági hűtlensègek, rablások, zsarolások, fenyegetèsek, stb. Mivel magyarázza ezt a darwinizmus?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!