A kecses tudás valóban törékenyebb mint a nagy redundáns tudás?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Általában az a tudás a leghasznosabb, ami több oldalról van megtámogatva, vagyis amit te redundánsnak hívsz.
Viszont a friss tudás valamilyen területről (amit te kecsesnek hívsz) NÉHA rendkívül hasznos tud lenni.

válasza:Ötösre reagálok. A kérdésből se kecses, se redundáns tudás sem keletkezett az agyamban.
Az alapos több oldalról megtámogatott alapos tudás jól használható, gyorsan előhívható. A frissen megszerzett tudás is hasznos, hiszen valamiért megtanultad. Ebben a pillanatban arra van szükséged (ha másért nem, hogy levizsgázz)
Kapcsolódó kérdések:
Van egy kérdés, hogy "Milyen példát tud adni redundáns kommunikációra?" és van a hozzá tartozó válasz, hogy "Verbális és nonverbális jelek néha azonos jelentéssel, ismétlések stb." Valaki el magyarázná esetleg, hogy ez pontosabban mit jelenthet? Köszönöm
Az az ötletem, hogy két pozitív valós számot eltárolhatnánk egy másikban úgy, hogy az első szám n. és a második szám m. helyiértékén álló számjegyet rendre az új szám (2n). és (2m+1). helyiértékére írjuk. Példa: 123.45 # 67.8 = 102637.485 Na milyen ötlet? Hogy...
Egy beadandó feladatba szeretném használni a redundancia szót, csak nem vagyok benne biztos, hogy azt jelenti-e amit én gondolok. Jelenleg úgy szól egy mondatom, hogy "... ezáltal a rendszer kevésbé lesz redundáns". Egy olyan rendszerről van szó, ahol több párhuzamos...
Pl holnapi napon = holnap Véleményem szerint = szetintem
Sziasztok, Windows S. 2012 R2 -t környezetet használok a felhasználók autentikációjára, mellette fájl szerverként is funkciónál a szerverem. Ezt a szervert szeretném megtükrözni és redundáns szervert szeretnék beállítani a meglévő mellé. Mik a feltételek? Minek...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!