Tényleg léteznek olyan emberek, akik teljesen jól vannak napi 1-2-3 óra alvással?

válasza:Namost nekem volt szerencsem a masodik kislanyom megszületese környeken hetekig napi 2-3 orakat aludni - hetvegen sikerült 5-6 orakat is, hetköznap talan atlag 3, ami ugy jött ki, hogy neha 1, neha 4-5. Es NEM, nem voltam teljesen jol el. Tuleltem, de ennyi a maximum. Neha asztralutazast tettem a Jupiternel, neha egyallto helyemben kiraktam Tapsi Hapsi kepet fogpiszkalokbol - negy terdimenzioban. Ez nem tudom, mennyire a jol elleves ismerve, de hat ilyesmivel kell szamolni. Es ez hetek volt, nem evek.
Ezzel együtt termeszetesen szeles hatarok között mozog, hogy ki mennyit bir, illetve vannak emberek, akiknel amugy sem müködik valami jol (insomniasok), de evekig, amig egy egyetemet elvegez az ember, ha nincs egyeb komoly defektje, tehat kb normalisan müködik a szervezete, akkor teljesen es totalisan kizart, hogy ezt lehet csinalni.

válasza:

válasza:

válasza:Egyrészt az egyéntől függ, másrészt az alvás minőségétől is.
Én lassan egy évtizede CPAP-val alszom (apnoém van, a gép nélkül fuldoklom), ami rögzíti az alvási időt. A jogsit akkor kapom meg, ha a napi 4 óra megvan. Igyekeznem kell, hogy sikerüljön. A szomnológusomtól kérdeztem, hogy hogyan lehetne többet aludnom, de azt mondta, ha így nincs panaszom -és nincs-, akkor ez még bőven belefér.

válasza:

válasza:

válasza:Metanfetamin??
Aki nem alussza ki magát, mindegy miért, egyre agresszívebbé válik!!
A teljes alvásmegvonás idővel öncsonkításba megy át.
Ezek tudományos tények!
Hosszútávon 1-3 órákat aludni csak metanfetaminnal lehet!! Egyébként a szervezet lekapcsol, az illető elelalszik, akár állva is!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!