Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha két részeg ember nemi...

Ha két részeg ember nemi kapcsolatot létesít, és a nő teherbe esik, a magzatnak lehet valamilyen baja?

Figyelt kérdés
Hallottam arról, hogy akinek részegek voltak a szülei, mikor fogant, buta lesz.
ápr. 7. 23:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A terhesség alatti részegességre igaz ez.
ápr. 8. 00:09
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, attól még nem.
ápr. 8. 00:15
 3/16 Justinianus ***** válasza:
46%

Hát ez most jó poén volt.

Amúgy kizárt dolog, hogy ennyien szexelnének részegen. 😂

ápr. 8. 00:18
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Szociális értelemben is már alapból nagy baj, ha két alkoholistának gyereke születik.
ápr. 8. 02:24
 5/16 A nagy Levin ***** válasza:
100%
Ha csak akkor részegek, akkor az nem probléma ebből a szempontból, de ha gyakran, az már jelenthet problémát.
ápr. 8. 05:23
 6/16 A kérdező kommentje:

A kérdés komoly.

Habár elhiszem, ha poénosnak tűnik, de én komolyan gondoltam.

Súlyos téma szerintem ez.

Amúgy köszi a válaszokat.

--------

További kérdéseim a témában:

Ha terhesség alatt az anya gyakran részeg, akkor a magzat is károsodhat?

A terhesség alatti alkoholfogyasztás ronthatja az anyatej minőségét?

Ha az apa alkoholista, romlik-e a spermium minősége, tehát nagyobb eséllyel nemz beteg gyereket?

ápr. 8. 06:15
 7/16 A kérdező kommentje:

Közben látom, az #1 kommentelő már felelt arra a kérdésre, hogy "Ha terhesség alatt az anya gyakran részeg, akkor a magzat is károsodhat?" Aszerint igen.

Akkor már csak 2 kérdés maradt.

ápr. 8. 06:16
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

"A terhesség alatti alkoholfogyasztás ronthatja az anyatej minőségét?"

- Ha a mértéktelen ivászat még nem teszi tönkre a teljes hormonháztartást és a táplálkozásba se zavar bele, akkor az még nincs a tej minőségére számottevő befolyással.

"Ha az apa alkoholista, romlik-e a spermium minősége, tehát nagyobb eséllyel nemz beteg gyereket?"

- A súlyos alkoholizmus biztosan rontja a spermiumok minőségét is, de egy fiatalkori ittas pajtatánc után elkövetett téma miatt még nem valószínű, hogy ebből lesz a nagy baj.

A nagy biológiai problémát az ittas terhesség, a ráadást pedig a rossz társadalmi örökség fogja megcsinálni!

ápr. 8. 06:31
 9/16 anonim ***** válasza:
Ettől még önmagában nem.
ápr. 8. 06:58
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

neve is van ennek, FAS (fetal alcohol syndrome) és jellegzetesen néz ki az ilyen gyerek:

[link]

ápr. 8. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Megszakítanátok vele a kapcsolatot?

A gyereket ismerem már kb 12 éve, és nem hittem volna hogy ilyeneket tesz, mivel nagyon sok dolgot csináltunk, nem ilyennek ismertem, nem nagyon hazudott sose. Mostanában megismert egy másik társaságot, ami miatt hanyagolni kezdett. Régen ha írtam mindig jött csinálni...

Hol tudnék alkalmi kapcsolatot találni?

Tinderen elég passzívak a lányok ilyen téren, a bulikban meg mindenki részeg és nem lehet jutni semmire.

Kinek milyen rossz élményei vannak a drogokkal/alkohollal kapcsolatosan?

Amikor brutálisan rosszul voltál vagy hülyeséget csináltál tőlük te vagy haver/ismerős akit láttál "beállva". És milyen szer/szerek hatása alatt voltál?

Szilveszterel kapcsolatos idezeteket tudtok írni?

De ezek szava legyenek bene hogy meg csalas reszeg ki hasznalas lanyok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!