Igaz, hogy a bogarak antigravitációs módon repülnek?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"csakhogy a szárnyuk nem tud annyi felhajtóerőt generálni"
Hogy tudnak repülni, az elég látványosan bizonyítja, hogy képesek annyit.

válasza:

válasza:Régen sokat olvastam és néztem Egelyt. Nem érdemes lenézni őt, de túl komolyan venni is felesleges. Elég művelt ember és sok témában szerintem nagyon jó meglátásai vannak. Nem fekete-fehér a tudomány sem. Ő ennek mindig is a határán mozgott. A hideg fúzió a tudományból indult, aztán szitokszó lett, de ma is létező tudományos terület csak új néven megy.
Láttam olyan műsorát, ahol a vendég valami forradalmi belsőégésű motort mutatott be. Az nagyon ciki volt. Egely sztem látta, hogy mekkora tévedésben van a vendég, de szépen bólogatott. Egely ebből él, eljátssza ezt a szerepet. Persze az is lehet, hogy magát is becsapja, ezt nehéz eldönteni innen.
Remek lenne valami antigravitációs dolgot felfedezni, de per pillanat a tudományunk szerint ez lehetetlen. Kár, mert így rohadt nehéz lesz utazgatni csak a saját galaxisunkban is.

válasza:Egy egyszerű tanács: ha ő mondja, akkor nem igaz.
Ez az esetek 99.99%-ában helyes eredményt fog adni, érdemes követni.

válasza:Az antigravitáció rendkívül jól hangzó blöff. Nem létezik errefelé. Pontosabban, elvileg létezik, mert rendkívül rövid időre, mondjuk nanoszekundumokra létrejöhet antianyag, csak aztán egyesül az anyaggal és energia lészen belőle.
Az a keserű igazság, hogy a bogarak (is) felhajtóerővel működnek, csak ezt kevesen értik. A többi kitalál valami hamisat, amit legalább érteni vél.
További kérdések:
Tehát valóban víztöbbletünk van csak átmeneti ez az aszályhelyzet?
Állítólag azt igazolták vele, hogy nincs meleg gén. De nem vagyok jártas a témában
A település ahol lakom ennyi ideje nincs 1 csepp eső sem. Ez most ebben az évben jellemző, ezelőtt sosem volt ilyen, sőt itt mindig is voltak nagy esőzések, viharok. De ebben az évben egyszerűen minden kikerül. Elkezd beborulni, látom az időképen, hogy 20-30...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!