A Dunát Paksnál – amióta működik az atomerőmű (amely vizet szivattyúz ki a Dunából reaktorhűtés céljából, majd a felmelegedett vizet visszavezeti a folyóba) – biztosan nem érte ehhez hasonló (ha nem is ennyire súlyos) radioaktív szennyezés?

válasza:Nem.
Más korszak, más reaktortechnológia, más felhasználási cél.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azok pedig, akikre mutogatnak, hogy maradiak, meg akikről azt hazudják, hogy nem foglalkoznak eleget a bolygóval, azok töredékét okozzák a szennyezésnek.Lehet, ha a woke liberálisok hazug, álszent emberek?
úgy értem hogy amit az ember nap mint nap tesz a földdel vízzel levegővel, szennyezi a levegőt plusz a gyárak kéményei. Na meg az a rengeteg műanyag. Télen tüzelnek fával műanyaggal szeméttel ruhával satöbbi. Repülnek utaznak meg minden ilyen környezetszennyező dolog....
Nos elsőnek is leszögezném hogy csak 20 éves vagyok nem rendelkezem semmilyen komoly iskolával se nagy tudományos ismeretem sincs viszont annyira elkezdett foglalkoztatni ez a kérdés hogy nem bírok lekattani róla és szeretném hogyha ezt nem kérdésnek használnánk hanem...
Ég az Amazonas, tele van vele a média. Megosztják a műanyag okozta károkat, a globális felmelegedést. Az utóbbi években nagyon gyakran látom főleg Facebookon azt a pusztítást, ami történik. Az állatok szenvedését. A rengeteg faj kihalását. Ez elképesztő...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!