Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Sztring teóriát lényege mi...

Sztring teóriát lényege mi nagyon egyszerűen fogalmazva?

Figyelt kérdés
Rengerwget hallottam, nem értem mi köze a fonalakhoz
júl. 6. 16:39
 1/3 T. Feri ***** válasza:
79%

[link]

Jelenleg Brien Green az egyik legismertebb képviselője. De Roger Penrose nem tartja komoly elméletnek az extra dimenziói miatt.

júl. 6. 17:24
 2/3 anonim ***** válasza:
17%
String = húr, zsinór, zsineg, madzag, stb.
júl. 6. 19:04
 3/3 anonim ***** válasza:
81%
Én úgy értelmeztem, hogy mindenhol van ilyen zsinór. és a kvarkok lényegében a zsinór szerkezete megváltozva olyan módon, hogy annak van potenciális energiája. Ha tévedek javítsátok ki :D
júl. 7. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Kire mondják ezeket?(egyszerűen fogalmazva)

Pragmatikus Karizmatikus Megalkuvó Opportunista

Mit jelent az, hogy forint alapú kölcsön? Az alapú szó engem zavar. Úgy érzem az OTP-nél engem becsaptak. Hozzáértők válaszait kérem, egyszerűen...

2012. márciusban kimondottan forint tartozásrendező kölcsönt kértem az OTP ügyintézőtől, ugyanis behívtak, hogy az "A" hitelemet - mivel már 315000 Ft-ra emelték, és sajnos én ennyi mínuszban voltam a folyószámlámon - a tartozásrendező kölcsönnel ki kell váltanom!!...

Nagyon egyszerűen fogalmazva: olyan alaplapba amiben geforce 8600 gt volt mindenképpen jó a 8800 is?

egy régi konfigomból szállt el a videókártyám, nagyfelújítást most el kell tolnom azért még ebbe az alaplapba vennék egy legalább olyan kártyát mint a 8600 gt volt. (eszembe jutott hogy akkor már miért ne vehetnék egy kicsit jobbat ami utána jött ki de mára már...

Hi, Hogyan tudok videófájlt gyorsított lejátszásmódban menteni?

Pl. El szeretnék tenni egy 20 perces barkácsmunkáról szóló videót a youtubera,3 - 4 percesre tömörítve. Egyszerűen fogalmazva, burleszkfilmet csinálnék, ha tudnék. kösz.

Valaki el tudná magyarázni Fick I. és II. törvényét egyszerűen?

Lehetőleg "konyha nyelven" fogalmazva, vízre vonatkoztatva.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!