Sztring teóriát lényege mi nagyon egyszerűen fogalmazva?

válasza:Jelenleg Brien Green az egyik legismertebb képviselője. De Roger Penrose nem tartja komoly elméletnek az extra dimenziói miatt.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pragmatikus Karizmatikus Megalkuvó Opportunista
2012. márciusban kimondottan forint tartozásrendező kölcsönt kértem az OTP ügyintézőtől, ugyanis behívtak, hogy az "A" hitelemet - mivel már 315000 Ft-ra emelték, és sajnos én ennyi mínuszban voltam a folyószámlámon - a tartozásrendező kölcsönnel ki kell váltanom!!...
egy régi konfigomból szállt el a videókártyám, nagyfelújítást most el kell tolnom azért még ebbe az alaplapba vennék egy legalább olyan kártyát mint a 8600 gt volt. (eszembe jutott hogy akkor már miért ne vehetnék egy kicsit jobbat ami utána jött ki de mára már...
Pl. El szeretnék tenni egy 20 perces barkácsmunkáról szóló videót a youtubera,3 - 4 percesre tömörítve. Egyszerűen fogalmazva, burleszkfilmet csinálnék, ha tudnék. kösz.
Bioszra kell egy másfél vagy két oldalas esszé...
Lehetőleg "konyha nyelven" fogalmazva, vízre vonatkoztatva.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!