Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Létezik az, hogy Egely György...

Létezik az, hogy Egely György rájött az örökmozgó titkára?

Figyelt kérdés

[link]

32:00 és 33:33 között elmondja, hogy Porfíreusz a középkorban megcsinálta az Örökmozgót, de mivel senki nem akart 100.00 aranyat fizetni érte, sírba vitte a titkot.

Egely azt mondja, tavaly rájött 30 év gondolkodás után, hogy működött.

Ami nem világos számomra: Nobel díjat érne, akkor miért nem publikálja?

júl. 9. 18:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

#20: "tok", "Lyúliusz Cézár",... - ne komolytalankodjunk már.

Ettől függetlenül Egely hiába magyaráz "elég meggyőzően", attól szakmai körökben nem veszik komolyan.

júl. 10. 18:35
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért magyaráz meggyőzően, mert nincs önkitikája. (Akár politikus is lehetne ezzel a képességgel.) Nem mondja azt, hogy "már a 90-es években is egy csomó ember elbukta miattam egy autó árát, mert vettek az általam reklámozott örökmozgó-cég részvényeiből". De ettől az még úgy van, magam láttam. (Szerencsére aki engem felkért, hogy adjak tanácsot, hogy befektessen-e, ő nem vett. De fura, hogy az áltuományosságról nem tudtam a haveromat meggyőzni, csak közgazdaságilag: ha lesz ingyenenergia-gép, pár éven belül beesik az energia ára, így pénzügyileg nem éri meg.)
júl. 12. 08:30
 23/26 anonim ***** válasza:
68%

Tipikusan a bolondok nem érzékelik, hogy valami baj van náluk fejben.

Mint egyik idős ismerős, a Parkinson mellékhatásaként megjelent nála a lakásba folyton bejáró idegen szindróma.

Egyszerűen képtelenség neki megmagyarázni, hogy senki nem foglalkozik vele, a belülről eltorlaszolt ajtón amúgy sem tudna behatolni senki, képtelenség. Nyilván bemászik az emeleti erkélyen, persze.

Annyira őszintén hiszi, hangokat is hall, amit az agya generál.

Innen kezdve csakis neki van igaza, aki mást mond, az direkt hazudik.

Laposföldhívők is ilyenek.

Nem lehet vele értelmesen beszélni, logikával hatni rá.

júl. 12. 13:01
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez a gond.

A moderátor nem buta.

De mégis az összes Egely kérdés még mindig a tudományokban van. Mind. Egy se került át.

júl. 12. 13:19
 25/26 anonim ***** válasza:
68%

24.

Csak legalább egy ezós elhajlású, tudományhoz méltatlan. Nem véletlen, hogy a Tudomány-rovatban a végsőkig megállnak áltudományos hülyeségek, esetleg akkor megy el innen, amikor már nagyon vállalhatatlan, túl sok a panasz.

De Ezotériában azonnal törlés, ha valaki megsérti az ezósok, laposhívők érzékeny világát. Azt nem szabad.

Szerintem látszik az elfogultság, ezért is merem állítani: tudományhoz méltatlan, igazságtalan intézkedések, ez nem normális, ami itt megy.

júl. 12. 13:33
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem csoda, hogy "hihetően magyaráz", mert doktori fokozatot szerzett mérnöki tudományból, laikusokat meg tud vezetni. De aki szintén doktori fokozatot szerzett, vagy legalább mérnöki egyetemi szintű tudása van, egyből átlát Egely hülyeségein.
júl. 12. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Az örökmozgó létezik, ezt miért cáfolja a tudomány?

Az energia megmaradás ELMÉLETE egy valami jöttment gondolat, amit valaki kifilozofált. És arra mit mond, ha az univerzum egy örökmozgó 100% hatásfokkal? Kielemeztétek már az energiamegmaradás elméletét? ZÁRT RENDSZERBEN NEM KELETKEZIK ÉS NEM VÉSZ EL ANYAG, AZAZ...

Hisz valaki abban, hogy örökmozgó létezik? Itt egy magyarázat amiben nem tudom hol a hiba, de elméleti fizikusra sajnos nincs lehetőség. Egy...

Azok válaszát is várom, akik nem hisznek az örökmozgókban, de azokét is akik hisznek. A leírásban levezetés található a működésről, és a válasz, hogy honnan az energia.Ha valaki ad egy E-Mail címet annak elküldöm a leírást a linket azért megpróbálom ide beilleszteni.

Csak az a szerkezet tekinthető örökmozgónak, amelyik sérti az energiamegmaradás törvényét és emiatt nem működik és nem létezik?

Miért nem tekinhető örökmozgónak egy űrben keringő napelem által táplált elektromotor, vagy egy állandóan forgó szélkerék pl a tengerre, vagy a sztratoszférába telepítve?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!