Biológiákhoz értők! Mit gondolsz azokról, akik tagadják a hagyományos biológiai nemeket, és a tudományra hivatkoznak?
Lényegében újradefiniálják azt, amit a nemekről gondolunk. Feltehetően minden ilyen esetben az LMBTQ mozgalom van a háttérben, akik nonbinárisok, transzok, meg ki tudja, még mik.
A kérdést azért teszem fel, mert kíváncsi vagyok, mennyire hódított teret ez az új irányzat azok körében, akik értenek a témához.

válasza:

válasza:#51
1. A stílusod egészen gyalázatos. Nagyon kérlek, hagyj fel ezzel!
2. Továbbra is összemosod az LMBTQ mozgalmat a liberálisokkal.
3. "Tehát igen, előfordulhat, hogy egy LMBTQ-s nem osztja azokat a tanokat, de az feltehetően ki is fog jönni a közösségből, mert ha nem követi a nyájat, előbb-utóbb kinézik onnan."
Erre az égvilágon semmi bizonyítékot nem adtál. Ellenben az AI válaszod pont arról szól, hogy az LMBTQ csoport egy részére nem igaz, hogy ezt fogadja el, és mégis ide sorolják magukat / ide sorolják őket. Tehát éppen ellentmond neked.
4. "A mainstream irányzat viszont azt terjeszti, amit tárgyaltunk. Ezt igazolja az, hogy ez az irányzat az, amely formálja a gondolkodást. Nagyon erősen nyomulnak, és nyomják a propagandát."
És ismét egy teljesen alátámasztatlan állítás. Még az sem derül ki, a liberális vagy az LMBTQ közösségről beszélsz. Bár az alapján, hogy milyen erővel igyekszel összemosni a két különböző fogalmat, ez nem túl meglepő.
Vagyis részben ugyanazt gondolom.
Manapság már a transzok addig elmennek, hogy van, aki "elfelejti" kiírni magáról/elmondani magáról, hogy ő az.
Pontosan ide vezet az, ha újradefiniáljuk a nemeket. Összemosnak mindent, azt ha számon kéri egy pórult járt, hogy "mielőtt szobára mentünk miért nem montad el, hogy átoperált vagy", ő mondhatná ezt:
"Dehát én nő vagyok"
NEM. Te nem vagy az. Maximum transz nő. Aki csak simán "nő", az a biológiai nő.
"Erre az égvilágon semmi bizonyítékot nem adtál."
Nem igaz, hogy nem adtam. Vannak történetek, amik össze vannak gyűjtve Szilvay Gergely könyvében. Név szerint is említettem az egyiket.
De aki akar, az vergődjön tovább, számomra már fárasztó ez.
Én csak a kérdésre akartam választ kapni, csak azzal nem számoltam, hogy megjelennek majd a kérdés jogosságát tagadók.
Szerencsére azért érkeztek szavazatok, így az eredeti kérdésem meg lett válaszolva, a többi meg nem érdekel.
"A stílusod egészen gyalázatos. Nagyon kérlek, hagyj fel ezzel!"
Oké. Legyen így.

válasza:#55
"ha számon kéri egy pórult járt, hogy "mielőtt szobára mentünk..."
😮😮😮
Szóval te vagy az a múltkori kérdező, akit a pucér párnacsata közepette döbbent rá, hogy mi motoszkál a "hölgyemény" lába között.
Így már mindent értek.🤭
Nem én vagyok az, habár elhiszem, hogy egyesek szeretnék, ha így járnék.
Ezek az esetek egyébként viccesnek tűnnek, de nem azok.

válasza:#59
De, szerintem te vagy.
Jó orrom van az ilyesmihez, és most bizsereg.😉

válasza:#56
"Nem igaz, hogy nem adtam. Vannak történetek, amik össze vannak gyűjtve Szilvay Gergely könyvében. Név szerint is említettem az egyiket."
Igaz, tényleg említetted Kathleen Stock esetét, és az tényleg nem túl szép (és egy leszbikust érint). Bár az nem derül ki belőle, hogy az LMBTQ közösség hányadrésze ellenezte a szavait (és pláne hányad része volt, aki fenyegette őt). Szóval arra, hogy a teljes LMBTQ közösség kitagadná őt, annyira pont nem jó bizonyíték. (Arra, hogy vannak túlkapások a közösségen belül, arra igen. Azt nem is kétlem, és én is elég szomorúnak, aggasztónak tartom.)
(Szilvayról meg már elmondtam párszor a véleményemet, bár ettől függetlenül az eset valóságtartalmát nem vonom kétségbe.)
@sadam87:
Kérdésem a Google AI-hoz:
"De az LMBTQ többsége vagy kisebbsége volt ellene? Hogyan kell érteni?"
A robot válasza (csak a konzklúziót idézem):
"Összegezve: Kathleen Stock mögött az LMBTQ+ közösségen belül egy kisebbségi, de radikálisan elkötelezett csoport áll (főként az idősebb leszbikusok és melegek egy része), miközben az LMBTQ+ közösség fiatal többsége, hivatalos intézményrendszere és aktivista bázisa teljesen kiközösítette őt."
-----------
Tehát igen, a többség kiközösítette.
Azonban ez nem meglepő. Én úgy gondolom, a woke közösségek szerkezete egy szekuláris vallásnak felel meg. Ott is az van, hogy aki ellentmond a tanoknak, azt kiközösítik.
Kapcsolódó kérdések:
Egy hagyományos ablaküveg.
Nem tudom elképzelni hogy olyan szintre fejlesztenék hogy a legközelebbi csillagig is eljutnak mondjuk hetek-hónapok alatt. De még az évek is erősen kérdéses. Sokkal valószínűbbnek tartom hogy egyfajta térhajlítással, térugrással lesz talán megoldva a probléma a jövőben. Mit gondoltok?
Régi rádión elhangzik ötödik sípszó, miért szól másodpercekkel később az internet rádión ugyan azon az adón?
Ha igen, akkor miben? Kiszoríthatja az mRNS vakcina a hagyományost, - amiben legyengített kórokozót juttatnak a szervezetbe - az orvostudományon belül? Én három Pfizer vakcinát vettem fel.
Videó: 500 mérföld közúton kamionok számára engedélyezett legnagyobb rakteher (tömeg) vontatása mellet. A Tesla kamion kevesebb mint fele akkora áramköltséggel teszi meg ugyanezt a távot, mint amennyibe a dízel üzemanyag kerülne dízeles meghajtású kamion vontatása...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!