Biológiákhoz értők! Mit gondolsz azokról, akik tagadják a hagyományos biológiai nemeket, és a tudományra hivatkoznak?
Lényegében újradefiniálják azt, amit a nemekről gondolunk. Feltehetően minden ilyen esetben az LMBTQ mozgalom van a háttérben, akik nonbinárisok, transzok, meg ki tudja, még mik.
A kérdést azért teszem fel, mert kíváncsi vagyok, mennyire hódított teret ez az új irányzat azok körében, akik értenek a témához.
Pontosabban:
*A vallásban is az van, hogy aki ellentmond a tanoknak, azt kiközösítik, kizárják.

válasza:"Én úgy gondolom, a woke közösségek szerkezete egy szekuláris vallásnak felel meg. Ott is az van, hogy aki ellentmond a tanoknak, azt kiközösítik."
Akkor ez pont olyan, mint a Fidesz volt.

válasza:#60
És milyen forrás alapján állítja ezt az AI?
Hát, adott egy pár forrást, de nem volt időm mind átolvasni. Ám te is utána tudsz nézni, ha érdekel. Beszéltem még vele a témáról, úgy találtam rá erre:
Konkrétan 600 ember vádolta a professzornőt. Ez azért érdekes, mert a woke nagyon védi az övéit, a professzorő esetében azonban az adatok alapján szerintem nem volt egy Nagy Összefogás érte. Akkor ugyanis nem kellett volna elhagyni az egyetemet, és a zaklatók ellen szólaltak volna fel.
Részemről erről a témáról ennyit.
Sziasztok.

válasza:

válasza:66
Azért van itt, hogy ossza az észt, de látja, hogy nem mindenkivel tud érdemben vitázni így "lezárja" a kérdést, hogy övé lehessen az utolsó szó.
AZÉRT voltam itt, mert volt egy kérdésem. Csak a Libsy-k belekötöttek.
De a választ megkaptam, elég ránézni a szavazásra. Nekem több mondanivalóm már nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Egy hagyományos ablaküveg.
Nem tudom elképzelni hogy olyan szintre fejlesztenék hogy a legközelebbi csillagig is eljutnak mondjuk hetek-hónapok alatt. De még az évek is erősen kérdéses. Sokkal valószínűbbnek tartom hogy egyfajta térhajlítással, térugrással lesz talán megoldva a probléma a jövőben. Mit gondoltok?
Régi rádión elhangzik ötödik sípszó, miért szól másodpercekkel később az internet rádión ugyan azon az adón?
Ha igen, akkor miben? Kiszoríthatja az mRNS vakcina a hagyományost, - amiben legyengített kórokozót juttatnak a szervezetbe - az orvostudományon belül? Én három Pfizer vakcinát vettem fel.
Videó: 500 mérföld közúton kamionok számára engedélyezett legnagyobb rakteher (tömeg) vontatása mellet. A Tesla kamion kevesebb mint fele akkora áramköltséggel teszi meg ugyanezt a távot, mint amennyibe a dízel üzemanyag kerülne dízeles meghajtású kamion vontatása...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!