Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ismer valaki olyan oldalt,...

Ismer valaki olyan oldalt, akár facebook csoportot amin/amiben tudományos előadások eseményeit osztják meg emberek?

Figyelt kérdés
Mint pl.: matemorfózis facebook oldal, csak szélesebb körű...

2018. ápr. 2. 00:08
 1/1 spectator ***** válasza:
Pl. a Magyar Tudományos Akadémia kiadványai közlik a tudományos konferenciák anyagát.
2018. máj. 1. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

A citrom lugosító/savaító hatásáról nincsen egységes tudományos álláspont?

"Ha találomra megkérdeznénk „laikusokat” arról, hogy vajon a citrom lúgosító gyümölcs-e, nagy valószínűséggel a többség válasza az lenne: nem, a citrom inkább savasít. Pedig ez tévedés."Hangzik el dr. Tihanyi László belgyógyász, kardiológus,...

Mondana valaki csak úgy hasraütésre egy tudományos problémát tér-társadalom földrajz témakörben?

Beadandót kéne írnom, ahol nekem kell kitalálni, hogy milyen témát, illetve milyen tudományos kérdést akarok feltenni, de sajnos kuka vagyok, semmi ötletem sincs.

Milyen tudományos nevet adnátok az Alien szájában lévő mini kiölthető fejnek?

Pl pszeudokefál vagy "extensio lingua", ehez hasonló szakkifejezésekre gondolnánk.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!