Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Édesapám 50 éves lett és...

Édesapám 50 éves lett és valami nagy ajándékot szeretnénk neki venni. Mit adjunk szerintetek ? (az a baj, hogy 1 hetünk van rá, valami pihentető kéne)

Figyelt kérdés
Édesapám operatőr, szeret enni de inni nem igazán, van egy élet társa ( elváltak a szüleink), a mozgásra kéne rá venni!

2025. ápr. 19. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor most mozgatni akarjátok vagy pihentetni? 😀
2025. ápr. 19. 14:02
 2/4 A kérdező kommentje:
igaz igaz :D mind kettő jó
2025. ápr. 19. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Wellness hétvége,ott úszkálhat.
2025. ápr. 20. 06:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy jó kis fürcsis hétvége (pár nap) egy kellemes wellness szállodában.
2025. ápr. 20. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Nektek mennyi alvás kellene? Ha nem lenne reggel semmi dolgotok, mennyi alvás az, ami már tényleg elég, pihentető, magatoktól felébredtek, és nem is...

Szóval nem arra gondolok, amikor valaki vagy valami felébreszt, dolgotok van, hanem amikor van idő lustálkodni.

Valami tipp pihentető alvásra?

Már elég sok ideje nem tudom ki aludni magam ,folyamatosan felébredek és nem tudok vissza aludni. Egy éjszaka kb. csak 4-5 órát alszom és mindig kimerült vagyok... valami tipp?

Tik is szoktatok relaxációs zenéket hallgatni?

Én imádom őket, amikor csak tehetem, olyat hallgatok, el tudok tőle lazulni, sőt, volt hogy el is aludtam zenehallgatás közben. Ez még talán nem olyan meglepő, hiszen eleve az a cél, hogy az ember ellazuljon tőle. A meglepő talán a koromban lehet, 17/F vagyok, s nem...

Egy adminisztrátornak tényleg nem kell sok munkát végezni?

Van egy haverom, aki rendszergazdaként dolgozik egy suliban. Azt mondja, semmi gondja nincsen munkával, egész nap World Of Tanks-et játszik. Egy másik ismerősöm valami irodában adminisztrátor szerűség és a Honfoglalóban már 7-es szintű vára van, annyit játszik....

Miért nem tudok pihentetően aludni?

Màr próbálkoztam azzal hogy korán (8-kor de 8:30 körül el is aludtam) lefekszem és nyolckor keltem fel de az sem segített! Ugyanolyan fáradt voltam mint amikor éjfélkor feküdtem le! Mit csináljak? Hogy aludjak pihentetően?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!