Létezik olyan ajándék ami több darabból áll?
Arra gondolok hogy pl 3-4 vagy akár több darabból álló tárgyak amit pl havonta oda adnék a lánynak és a végén ha össze illeszti egy egész ajándék lesz. Most mondok egy példát:
1. kap egy pillangót (mert azokat szeretik)
2. Kap egy aranyos sündisznót (mert azt még jobban szereti 😀)
3. kap egy mit tudom én fatörzset
Es összerakva lesz egy süni a fatörzs mellet es ott repül a pillangó vagy valami hasonló ajándék 😊

1000db-os puzzle 😁
Tavasszal reklámoztak fb-on orrba-szájba egy fa díszt, vagy mit.
Támasztója is volt meg falra is lehetett tenni, 3d,faragott.
Sünis volt, több darabból állt. Talán képet is lehetett bele kérni.

Vegyél neki egy táskát. Aztán egy ruhát. Aztán egy utazást, ahová felveheti.
Ugyanez bikini, napszemcsi, strand vonalon.

Aztán október végére össze is jön az összes strand-hozzávaló, ami a következő nyárra már nem jó neki sem méretben, sem nem tetszik neki. Ugyanez ruhával, kinövi-kihízza. lefogy, nem tetszik a fazon, nem tetszik a stílus, és Párizsba különben is beköszöntött az ősz és már nem lehet ruhát viselni, csak télikabátot.
Én kb idegrohamot kapnék, ha havonta kapnék valami önállóan értelmetlen és használhatatlan valamit, amikből mondjuk fél év múlva lesz egy porfogó a polcon. Kreativ ajándékok jók, de ne havonta kapjam meg, hanem legalább hetente (de inkább naponta, valami feladatért cserébe (pl nagyit elkisérni sétálni, vagy beszélgetni vele, vagy felolvasni neki egy magazint amit szeret, de nem jól lát, stb.)

Az ötlet jó, de ilyen kis apróság értéke, meg az izgulás hogy mi lesz ebből, elveszik hónapok alatt.
Ha valami meglepi lesz a végén, én pár napba besűríteném az osztogatást.
Egyébként kreatív-hobbi boltokban sok jó dolgot találsz webdhop is van.

Például kiegészítő szettek.
Táska, pénztárca, napszemüveg, szemüveg tok, sál/kendő, sál tartó, amit a hozzá illő táska fülére akaszthatsz, kulcstartó.
Pl akár bőrművessel lehet egyeztetni elképzelésről.
Vagy pl ékszer szettek, amik tartalmaznak: hajpántot, díszes szalagot hajba, hajgumis, konty dísz, hajtű, fülbevalók, nyaklánc, karkötő, gyűrű.
Volt olyan felkérésem, ahol a fent felsoroltak majdnem mindegyikét tartalmazta a csomag, amit kitaláltunk a faszival.
Vett egy nagyon puha meleg sálat (azt valamikor januárban adta párjának).
Előtte egyeztetett velem, hogy ehhez szeretne egy "ajándéksorozatot". Megmutatta a sálat, gyűrűt.
Ezekhez csináltam 11 kiegészítőt.
1. Sál (ok: tél van, hideg van)
2. Táska,
3. Orchidea hajdísz (esküvőre mentek valahova délebbre),
4. fehér márvány fülbevaló
5. nyaklánc (ha jól emlékszem ez volt valentin napra),
6. karkötő,
7. örök csokor (névnapra, mondván, hogy ez nem hervad el, mert szereti az illető a virágokat, de sajnálja őket levágni),
8. Átalakítottam egy karórát (még a lapját is amin az idő volt feltűntetve),
9. Orchidea kulcstartó (itt adta oda neki a pótkulcsot a házhoz),
10. bokalánc (nyári nyaralásra hivatkozva)
11. Pénztárca, ugyanabból az anyagokból ugyanolyan stílusban, mint a táska.
12. A gyűrűhöz egy egyedi ékszerdoboz ugyanazokkal az alapanyagokkal kidolgozva, mint a táska, annyi, hogy fa alapra lett dolgozva, fehér bőr borítás, arany drót berakással.
(S igen, megkérte a kezét.)
Lényegében a szett nem más volt, mint az esküvőre szánt kiegészítők szettje a hölgynek.
Ismerd meg párod, igényeit, ízlését, vágyait stb és kombinálj, kreálj, ha úgy vagy.

5-ös. Amit írtál inkább szomorú. Ugyanis, ha a párod nem tud olyat venni, készíteni, ami neked tetszik, akkor nem ismer igazán.
Részvétem!
Kérdés: minek vagy/voltál vele?
Másik: te vajon mennyire ismered a másik felet?

A párom pontosan ismer, és tudja, hogy hülyeségekkel - havonkénti ajándékozgatással - nem tudna lekenyerezni, sőt. Ha random hoz haza valami ajándékot, vagy én neki, akár hetente, vagy naponta, az teljesen szokásos. De, hogy hónap elsején hazahozna valamit, hogy ezt tedd el drágám, mert havonta elsején mindig kapsz majd valamit még hozzá, és a végén lesz valami nagyon szép ajándékod - na ez röhejes.
Őszinte részvétem, amiért nem tudtad értelmezni amit a kérdező írt.
Nem a párjáról van szó, hanem gyerekekről ("1. kap egy pillangót (mert azokat szeretik) 2. Kap egy aranyos sündisznót (mert azt még jobban szereti 😀) 3. kap egy mit tudom én fatörzset")
Kérdés: minek jártál/mentél iskolába, amikor nem tanultál meg szöveget értelmezni?
Másik: te vajon mennyire ismered a rokonságban levő gyerekeket? Tudod róluk, hogy szeretik-e a süniket és a pillangókat?
Továbbra is fenntartom, hogy a havonkénti egyvalami ajándékozása nem igazán nyerő, sem nekem, sem a férjemnek, sem a gyerekeimnek, sem a rokonságban levő senkinek. Úgy általában, egy normális embernek nem nyerő. Ez nem havi fizetés, hogy a hónap másodika van és ezért kap valami ajándék-részt. Nekem special a műanyagoktól meg egyenesen hányingerem van (Örök csokor a 7-es válaszoló 7. pontjában - műanyag virág a leendő esküvőre, ami ki tudja mikor lesz, és addig majd porosodik valahol?), a karácsonyfa díszekről nem is beszélve. Nem, az ékszerek nem az elegancia jelei, szép és elegáns lehetsz csingilingik nélkül is az esküvőn. Nagyon megalázónak tartom, hogy ki tudja mióta jártak, amikor a pasas EGYEDÜL eldöntötte, hogy majd össze fognak házasodni, és havonként fizeti le a nőt valami ajándékkal ("Lényegében a szett nem más volt, mint az esküvőre szánt kiegészítők szettje a hölgynek.")
Teljesen más lenne a helyzet, ha mondjuk csak havonta egyszer találkozom valakivel, és minden találkozáskor adunk egymásnak valami ajándékot. De, akivel együtt élek...???????
Kezdek arra gondolni, hogy a kérdezőnek egy vállalkozása van, amit itt reklámoz a 7. válaszban, az összes többiben pedig válaszolgat, pártolva a kérdést, lepontozva a másképp gondolkodókat (Őszinte részvétem! Miért nem mész el szakácsnak? Ahhoz is kell kreativitás)
Nem, privikre sohasem válaszolok.

9-es, akkor miért nem azt írod, hogy veled más a helyzet és nem szereted az ajándékozási formát, mint szeretetnyelv egyikét. Jómagam esetében 5 szeretetnyelvéből az ajándékozás alig 3%. Ez van, nem mindenki szeret ajándékot kapni, ám páromtól mindig olyan dolgot kapok, amit pl szakmákban használok.
Ő szeret ajándékozni, ez van. Megbeszéltük egymással, hogyan legyen megoldva ez az ellentét közöttünk. De te inkább kapsz idegbajt már a puszta gondolattól is.
Mert az is teljesen rendben van, hogy te nem akarsz, ám ne feledd:
Vannak, akik kifejezetten szeretnek adni-kapni dolgokat, mert a szeretetnyelvükben ez dominál.
Vannak olyanok, akik egymásnak sokszor vesznek dolgokat, nem csak évi x alkalommal ünnepekkor.
A hisztis, házsártos picsut csak ezért nem kell itt kiventillálnod magadból, mert megpukkansz a témától.
Minek vagy itt ebben a kategóriában?
1.Semmit nem tudsz a pár szép sztorijáról kikről meséltem. S látom fogalomzavarral küzdesz.
2.Az örök csokor nem gagyi műanyagból készült kacat... Dehát mit is tudna egy lelkileg instabil itt hisztiző nő, akit a hormonháztartása, befásultsága vezet.
Szövegértelmezés alatt látom nem esett le, hogy ötvös, bőrműves és kőfaragó szakmák, digitális szerkesztések is vannak jelen az alkotásokban.
Drágám, neked szakember kell a pszichiátriáról vagy minimum egy igazi, létező pár, aki karbantartja a hormonjaidat.
Ahogy elnézem, szerintem jómagad vagy, aki lepontozgatja azt a néhány jobb választ.
Ugyanis vállalkozó fejjel a vállalkozó nem pontozza le az olyan ötleteket, amik piacképesek, beváltak vagy/és léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!