Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Hol találok olyan térképet,...

Hol találok olyan térképet, amiről le lehet kaparni az országokat, ahol már járt az ember?

Figyelt kérdés
Egy barátomnak szeretnék szülinapra egy ilyen ajándékot adni, mert szeret utazni. Viszont hétfőn lesz a party és addig szerintem nem érkezne meg semmilyen oldalról se a rendelés. Lehet ilyet valahol sima boltban kapni?

júl. 4. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen ajándékos, minden egybe boltokban próbáld meg, ha pesti vagy tuti találsz ilyet
júl. 4. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
Én még ilyet nem is láttam, nem hinném, hogy kapsz hirtelen valahol. Esetleg egy világtérkép puzzle? Azt hamarább. Kiteszi a falra ha kész és tehet bele zászlós térképtűket.
júl. 5. 12:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Jókor jut eszedbe... EMAGnál van és némelyik termékre van másnap reggeli szállítás ha éjfélig rendelsz, nézd meg.

[link] - A pontos szállítási időpontról az egyes termékeknél talál tájékoztatást (a „kosárba” gomb alatt). A munkanapokon 12:00 óráig leadott rendeléseket még azon a napon elküldjük, és egy munkanapon belül kézbesítve vannak. Ez az utánvételes és az online kártyás fizetésű rendelésekre vonatkozik. A banki átutalással fizetett rendeléseket csak azután küldjük el, amikor az utalt összeg jóváírásra került a számlánkon. Hívd fel őket, hátha át lehet venni valahol hétfőn ha online kártyával kifizeted.

júl. 5. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hétvégén a legtöbb szállító cég nem szokott szállítani. Előfordulhatnak kivételek, de nem építenék rá, ha ennyire kritikus és közeli a határidő. Még hétköznap is bármikor előfordulhat, hogy a futár megcsúszik és nem kézbesíti aznap, csak 1-2 nappal később.

Próbálj olyan fizikai boltot keresni, ahol személyesen be tudsz menni, hogy átvedd és mindenképp hívd fel őket, hogy van-e készleten, mert sok bolt, még ahol van fizikai üzlet és élő raktárkészlet, ott is sok minden csak külső/központi raktáron vann, ahonnan külön kell bekérniük, amit rendeltél - de a webshop ettől még mutathatja rendelhetőnek, vagy készleten is.

A legtöbb webshopnak vagy egyáltalán nincs fizikai boltja, vagy ha van, akkor is csak átvételi pontként működik és csak azt lehet ott átvenni, megnézni, amit előtte megrendeltél, mert állandó készletet nem tartanak.

Mindenképp tisztázd velük és ne levelezgess, hanem hívd fel őket, hogy azonnal választ kapj, ne azon múljon, hogy mikor olvassák a leveled és mikor jut eszükbe válaszolni rá!

Hétvégén még a telefont sem minden bolt veszi fel, sőt nyitva sem mind vannak. Érdemesebb lehet plázákban próbálkozni. Az ott működő boltok nagyobb eséllyel vannak nyitva hétvégén és aktív készletet is nagyobb eséllyel tartanak helyben.

júl. 5. 22:55
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Én online rendeltem, üzletben még nem láttam. Beírod a google-ba (kaparós térkép) és egy csomó oldalt felhoz. 3000-6000 Ft között vannak.
júl. 7. 09:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Csak ugye a kérdezőnek a rövid határidő a gondja, nincs ideje kivárni, hogy az online rendelését kiszállítsák, mert ma lesz az ajándékozás...
júl. 7. 17:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező: Sikerült végül?
júl. 9. 20:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!