9 èves kislánynak mit vennètek karácsonyra?

válasza:

válasza:Van hobbija vagy erosebb erdeklodesi kore?
Esetleg DIY dolgok? Gyonyoru szetteket lehet kapni lego teren es kamu lego (temu, shein) teren is. Pl. cseresznyevirag fa, bonsai fak, vagy viragok cserepben/vazaban. Akar tematikusan pl. Harry Potter vagy mas filmek/mesek? DIY lehet meg ekszerkeszito szett, vagy slime es tarsaik.
Nalunk a barati tarsasagban az elmeny ajandekozas a legjellemzobb. Gyerekeknek is van megannyi program, csak szet kell nezni. Ha kozel alltok egymashoz, akar egyutt is elmehettek, ha csak kotelessegbol kell, akkor meg neki es a szuloknek, esetleg baratokkal (plusz egy szulo). Pl. szabaduloszoba vagy lovaglas, esetleg aquaworld, gyerek szinhaz, mozi stb.
Tarsasjatekok? Puzzle? Szamitogepes jatekok (Steam/Switch/PS)? Szinezok? Szabadulo pakli gyerekeknek?

válasza:9-10 éves unokahúgaim már vagány vagy csajos dolgokra vágytak.
Kívül-belül szőrmés papucs,mellény, pulcsi, mindegy csak szőrme legyen 😃
kabát, cipő ami éppen divat, blootothos füles vagy fejhallgató, csili-vili karkötő, extrém telefontok, csilingelő-szőrös táskáról lógó biszbasz, körlámpa, egész alakos tükör.

válasza:Hát nagyon függ attól mi érdekli.
Az én lányom 9 évesen pl. még szeretett babázni, volt egy csomó Barbie-ja is, meg kis állatfigurái.
Az unokatesója viszont ilyen csajos volt már, olyan, amit a 4 is írt. Szőrmék, bizsu ékszerek, csizmák, telefontokok, körömlakkok, csili-vili kulcstartók...
Szóval jobb lenne, ha írnál róla valamit.

válasza:Kérdezd meg.
Én 9-10 évesen könyveket kértem - aztán már csak könyvutalványt, mert a kedves egybites családom nem beszélte ám meg, hogy ki melyik könyvet vásárolja meg nekem, aztán kaptam 3-at ugyanabból, meg 2-őt egy másikból :D

válasza:

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!