Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 9 èves kislánynak mit vennètek...

9 èves kislánynak mit vennètek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Babázni már nem babázik, ilyen gyerekes játékokat már nem játszik. Kicsit meg vagyok lőve vele kapcsolatban.
okt. 31. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Parfüm, könyv, esetleg valamilyen ruhadarab vagy szaloncukor?
okt. 31. 13:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg, mikre vágyik? Már elég nagy hogy elmondja.
okt. 31. 14:03
 3/9 anonim válasza:
100%

Van hobbija vagy erosebb erdeklodesi kore?

Esetleg DIY dolgok? Gyonyoru szetteket lehet kapni lego teren es kamu lego (temu, shein) teren is. Pl. cseresznyevirag fa, bonsai fak, vagy viragok cserepben/vazaban. Akar tematikusan pl. Harry Potter vagy mas filmek/mesek? DIY lehet meg ekszerkeszito szett, vagy slime es tarsaik.

Nalunk a barati tarsasagban az elmeny ajandekozas a legjellemzobb. Gyerekeknek is van megannyi program, csak szet kell nezni. Ha kozel alltok egymashoz, akar egyutt is elmehettek, ha csak kotelessegbol kell, akkor meg neki es a szuloknek, esetleg baratokkal (plusz egy szulo). Pl. szabaduloszoba vagy lovaglas, esetleg aquaworld, gyerek szinhaz, mozi stb.

Tarsasjatekok? Puzzle? Szamitogepes jatekok (Steam/Switch/PS)? Szinezok? Szabadulo pakli gyerekeknek?

okt. 31. 14:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

9-10 éves unokahúgaim már vagány vagy csajos dolgokra vágytak.

Kívül-belül szőrmés papucs,mellény, pulcsi, mindegy csak szőrme legyen 😃

kabát, cipő ami éppen divat, blootothos füles vagy fejhallgató, csili-vili karkötő, extrém telefontok, csilingelő-szőrös táskáról lógó biszbasz, körlámpa, egész alakos tükör.

okt. 31. 14:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nagyon függ attól mi érdekli.

Az én lányom 9 évesen pl. még szeretett babázni, volt egy csomó Barbie-ja is, meg kis állatfigurái.

Az unokatesója viszont ilyen csajos volt már, olyan, amit a 4 is írt. Szőrmék, bizsu ékszerek, csizmák, telefontokok, körömlakkok, csili-vili kulcstartók...

Szóval jobb lenne, ha írnál róla valamit.

okt. 31. 15:03
 6/9 anonim válasza:
100%
okt. 31. 18:40
 7/9 Enola8 ***** válasza:
100%

Kérdezd meg.

Én 9-10 évesen könyveket kértem - aztán már csak könyvutalványt, mert a kedves egybites családom nem beszélte ám meg, hogy ki melyik könyvet vásárolja meg nekem, aztán kaptam 3-at ugyanabból, meg 2-őt egy másikból :D

nov. 1. 11:59
 8/9 anonim ***** válasza:
19%
Gondolom labubut, mert tmost az a menő.
nov. 2. 20:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Robotkutyát. 9 ezer forintért.: [link]
nov. 3. 19:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!