Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » 8.osztályos lányom,14 éves és...

8.osztályos lányom,14 éves és húztak neveket az osztályban.Egy olyan fiút húzott akiről konkrétan semmit sem tudunk.Mit javasoltok milyen ajándékot vegyünk 3000ft értékben?

Figyelt kérdés
Az sem baj ha kicsit több lesz az ára,de most teljesen tanácstalan vagyok.Pont azért mert semmilyen kapcsolat nem alakult ki közöttük az évek alatt.Ha nem lesz jobb ötletünk akkor marad a bögre/édesség kombó...Tudom,hogy már ciki,de nincs más ötletem.

dec. 1. 21:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
20%
Esetleg egy mozijegy?
dec. 1. 22:13
 2/22 anonim ***** válasza:
92%

Én anno ilyen karácsonyi dísztárgyat vittem. Nyilván anyám intézte. Ha rajtam múlott volna lehet csak egy tábla csoki lett volna belőle. Mindenesetre nálam annyival könnyebb volt, hogy ismertem azért akit húztam, tudtam hogy örülne is neki.

Igazából szerintem nem azt kell nézni, hogy béna vagy sem, hanem hogy ő egy 14 éves gyerek. Bögre? Aranyos, de ott porosodna jó eséllyel a polcon. Valamilyen karácsonyi dísz? Ha biztosan örülne neki akkor okés a dolog, apróbb bizonytalanság esetén semmiképp.

Szerintem ha egyáltalán nem ismeri akkor a legjobb választás valamilyen csokoládés ajándék. Lehet kreatívoskodni ezzel is, de ennek tutira örül egy 14 éves gyerek és jó ízűen eszi majd meg. 3 ezerből lehet venni minőségi csokoládét és ezeregy kreatív videó van fent, hogyan lehet saját kézzel ajándékot kreálni belőle úgy, hogy igényes legyen.

dec. 2. 00:00
 3/22 anonim ***** válasza:
95%
Én egyik osztálytársamtól kaptam anno egy jojót és nagyon tetszett pedig hülyeségből vette csak mert épp ezt látta meg a kínaiban szerintem. Valamiféle különleges édesség se rossz ötlet de a bögre meg ilyen tárgyi dolgok nem hoznak lázba egy 14 éves srácot.
dec. 2. 02:22
 4/22 anonim válasza:
71%
Én világitó cipőfűzőt kaptam egyszer gimnáziumi osztály Karácsonyon. Arra jó volt, hogy rájöttem, ez az osztálytársam biztos utált, mint a szemetet
dec. 2. 05:58
 5/22 anonim ***** válasza:
92%

Édesség sose rossz ötlet. (Kivéve, ha valaki valamiért nem ehet.)

Karácsonyfa dísz.

Meg lehet kérdezni a fiú barátait is.

dec. 2. 09:41
 6/22 anonim ***** válasza:
77%
Nézzetek fel a Facebookjára vagy bármilyen közösségi média oldalra, ahol fent van. Hála az alapján tudtok a hobbijára, érdeklődésére következtetni.
dec. 2. 09:52
 7/22 anonim ***** válasza:
39%

#6 vagyok: Nálam mindig ez volt az első lépés, hiszen ki voltam közösítve, nem voltam szoros kapcsolatban szinte senkivel.

Mégis mindig elájultak, hogy mennyire személyes és szép dolgokat viszek nekik.

Ők mindig elintézték a legunalmasabb Milka csokival és egy vállrándítással, hogy “nem ismernek”. Pedig a legalapvetőbb tény rólam pont az, hogy anyagcserebetegként nem is ehetek cukros édességeket.

Ennyit a “figyelmességről” és az ajándékozós mizériáról.

dec. 2. 09:59
 8/22 anonim ***** válasza:
30%

Érdekes osztály, ahol egyik a másikat szinte egyáltalán nem ismeri ... sajnálatos.

Viszont 3000 Ft-ért akkor se lehetne valami világrengető személyes ajándékot venni, ha nagyon is jól ismerné.

Az ilyenféle jelképes ajándékok nem tudnak mások lenni, csak jelzésszerű apróságok, nevezhetjük gagyinak is... Kivételes szerencse, ha valamilyen vicces (nem sértő) kis cucc akad.

dec. 2. 10:31
 9/22 anonim ***** válasza:
64%

Saját kézzel készített akármit annak adunk, akit ismerünk és szeretünk - és van kedves eredeti ötletünk.

Akire ez nem igaz, annak csak semleges apróság lehet.

dec. 2. 10:44
 10/22 anonim ***** válasza:
86%

Igaz nem suli, de tavaly összeállítottam egy "meleg csomagot" kollégáknak. Szerintem ez is kijön 3 ezer Ft-ból.

Volt benne tasakos leves, tea, forrócsoki, zabkása. Talán ilyen pattintós kézmelegítő is került bele.

dec. 2. 12:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!