Bunkóság Nizoral sampont ajándékozni annak, akinek nagyon korpás a haja és nem foglalkozik vele?
Egyik fiú haveromnak nagyon kormás a haja, és amikor elkezdi vakarni a fejét miközben mellette ülök, sokszor a korpadarabok ott landolnak az ölemben.
Mondtam már neki, hogy foglalkozni kéne ezzel, mert később rosszabb lesz. Csak bólogat, de nem nagyon érdekli, és engem már zavar, és a munkahelyén is többször szóvá tették a kollégái.
Születésnapra venném neki.

válasza:Szerintem így igen.
Viszont ha nem ajándékként tálalod, hanem hétköznapi figyelmességként, lehet, hogy jobban értékelné.
Nem akarlak megbántani, de többször és többen is jeleztük, de van ez a sampon, mi lenne, ha kipróbálnád, tök jó, lehet, hogy beválna...

válasza:

válasza:Miért is lenne rosszabb később?
Egyébként bunkóság, jahhh. Főleg, hogy nem tudhatod, hogy valami komolyabb betegség tünete-e, esetleg gyógyszar mellékhatása.

válasza:Így igen.
Születésnapra olyannal szoktuk megajándékozni az ünnepeltet, aminek örül.

válasza:Mennyire vagytok jóban?
Születésnapra semmiképp sem adj neki ilyesmit! Hiszen aznap az ünnepelt boldog szeretne lenni és nem bántó meglepiket kapni!!!
Egyszer hozd fel ezt a temát, munka után, vagy szünetben, amikor ketten vagytok. Mondd, hogy neked egyszer bevált egy sampon (ennyi kamu belefér), és maradt még belőle, odaadnád neki csak úgy. És másnap vidd el 🥹

válasza:

válasza:Igen. A születésnap nem erről szól.
Viszont bármikor odaadhatod neki, és elmondhatod, hogy próbálja ki, mert szerinted ez segítene a problémáján.

válasza:Én nő vagyok, sajnos beteg a fejbőröm, nem korpa, nem is viszket. De nagyon kellemetlen, mert sokszor látszik a ruhámon. Próbáltam mindenféle gyógysampont, pl nizoralt is, amit fodrász ajánlott.
Ne alázd meg ennyire, hogy szülinapjára ilyesmit adsz neki. Lehet, ő sem talál megoldást erre a gondjára. Nagyon kínos probléma ez, hidd el!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Bő vízzel kimostam kétszer is. Valami hihetetlen módon marta a szemem. Kb. fél órája történt, de még mindig fáj és piros. Tudok valahogy segíteni rajta? Ugye nem lesz maradandó bajom?
Ha megmosom nizorallal a hajam utána ti átmossátok sima samponnal a hajat? Vagy ilyenkor nem fog hatni?
Én mindig 2x samponozok, ezzel 1x kell? Lehet utána még balzsamot, vagy ilyesmit használni? Nekem nagyon büdösnek tűnt amúgy...😲
Elkezdtem a samponmentességet ami sajnos nem vált be, így váltottam samponszappanra amitől a hajam olyan volt mint egy álom, de a fejbőröm olyan korpás lett, hogy tarthatatlanná vált a helyzet. Elkezdtem nizoralt használni, a patikában mondta a nőci, hogy előbb ezt a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!