Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Bunkóság Nizoral sampont...

Bunkóság Nizoral sampont ajándékozni annak, akinek nagyon korpás a haja és nem foglalkozik vele?

Figyelt kérdés

Egyik fiú haveromnak nagyon kormás a haja, és amikor elkezdi vakarni a fejét miközben mellette ülök, sokszor a korpadarabok ott landolnak az ölemben.

Mondtam már neki, hogy foglalkozni kéne ezzel, mert később rosszabb lesz. Csak bólogat, de nem nagyon érdekli, és engem már zavar, és a munkahelyén is többször szóvá tették a kollégái.

Születésnapra venném neki.

jún. 3. 12:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem így igen.

Viszont ha nem ajándékként tálalod, hanem hétköznapi figyelmességként, lehet, hogy jobban értékelné.

Nem akarlak megbántani, de többször és többen is jeleztük, de van ez a sampon, mi lenne, ha kipróbálnád, tök jó, lehet, hogy beválna...

jún. 3. 15:58
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem, az igénytelenség a bunkóság, vegyél neki.
jún. 4. 11:10
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Miért is lenne rosszabb később?

Egyébként bunkóság, jahhh. Főleg, hogy nem tudhatod, hogy valami komolyabb betegség tünete-e, esetleg gyógyszar mellékhatása.

jún. 4. 11:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a formában igen…
jún. 4. 19:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Így igen.

Születésnapra olyannal szoktuk megajándékozni az ünnepeltet, aminek örül.

jún. 4. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire vagytok jóban?

Születésnapra semmiképp sem adj neki ilyesmit! Hiszen aznap az ünnepelt boldog szeretne lenni és nem bántó meglepiket kapni!!!

Egyszer hozd fel ezt a temát, munka után, vagy szünetben, amikor ketten vagytok. Mondd, hogy neked egyszer bevált egy sampon (ennyi kamu belefér), és maradt még belőle, odaadnád neki csak úgy. És másnap vidd el 🥹

jún. 5. 01:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Bunkóság, igen. Honnan tudod, hogy nem foglalkozik vele? Tudod nem mindenkinek válik be ugyanaz. Hameg stressz miatt van, a világon semmi nem fog használni rá.
jún. 5. 07:46
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen. A születésnap nem erről szól.

Viszont bármikor odaadhatod neki, és elmondhatod, hogy próbálja ki, mert szerinted ez segítene a problémáján.

jún. 5. 09:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, sajnos beteg a fejbőröm, nem korpa, nem is viszket. De nagyon kellemetlen, mert sokszor látszik a ruhámon. Próbáltam mindenféle gyógysampont, pl nizoralt is, amit fodrász ajánlott.

Ne alázd meg ennyire, hogy szülinapjára ilyesmit adsz neki. Lehet, ő sem talál megoldást erre a gondjára. Nagyon kínos probléma ez, hidd el!

jún. 5. 10:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Te ezt nem neki ajándékoznád, hanem magadnak, mert téged idegesít. Példátlan bunkóság!
tegnapelőtt 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Nizoral sampon belement a szemembe, de még mindig fáj?

Bő vízzel kimostam kétszer is. Valami hihetetlen módon marta a szemem. Kb. fél órája történt, de még mindig fáj és piros. Tudok valahogy segíteni rajta? Ugye nem lesz maradandó bajom?

A nizoral korpa elleni sampont lehet más samponokkal használni?

Ha megmosom nizorallal a hajam utána ti átmossátok sima samponnal a hajat? Vagy ilyenkor nem fog hatni?

Nizoral samponnal "hogy" kell hajat mosni?

Én mindig 2x samponozok, ezzel 1x kell? Lehet utána még balzsamot, vagy ilyesmit használni? Nekem nagyon büdösnek tűnt amúgy...😲

Létezik tartós megoldás gomba okozta korpásodásra? Tapasztalatok?

Elkezdtem a samponmentességet ami sajnos nem vált be, így váltottam samponszappanra amitől a hajam olyan volt mint egy álom, de a fejbőröm olyan korpás lett, hogy tarthatatlanná vált a helyzet. Elkezdtem nizoralt használni, a patikában mondta a nőci, hogy előbb ezt a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!