Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek anyukámnak a 60...

Mit vegyek anyukámnak a 60 szülinapjára?

Figyelt kérdés

Igazából nincs ötletem mert úgy különösen semmire nem vágyik mindene megvan.

Én valami ékszere gondoltam nyaklánc fülbevaló ilyesmik. Ezenkivül nem tudom mi lenne még jó.

Valakinek valami tipp?

aug. 23. 14:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
9%
Gyümölcszselé-
aug. 23. 15:00
 2/23 anonim ***** válasza:
8%
Macska
aug. 23. 15:06
 3/23 A kérdező kommentje:
2, Az már van neki 😅
aug. 23. 15:08
 4/23 anonim ***** válasza:
87%
Az én anyám pl nem örülne ekszernek. Elvileg szereted, ismered, csak tudod mi az, ami örömet okozna neki. Az enyémnek az, ha vele tölteném a születésnapját - külföldön élek
aug. 23. 15:12
 5/23 anonim ***** válasza:
20%
Ékszerek, utazás, édességek, porcelánkészlet, egyedi tervezésű antik bútorok.
aug. 23. 15:16
 6/23 anonim ***** válasza:
74%
Színházjegy, operabérlet.
aug. 23. 15:17
 7/23 anonim ***** válasza:
13%

Ha szeret főzni, megvehetned neki Julia Child két kötetes "A francia konyha művészete" című szakácskönyvet.

Ennek a szakácskönyvnek a történetet mutatja be a "Julie és Julia - két nő, egy recept" című vígjáték.

aug. 23. 15:24
 8/23 anonim ***** válasza:
33%

Marcipános étcsoki

Kézműves, antikolt jellegű ezüstgyűrű

Pár napos kirándulás a gyerekeimmel egy szép helyen, úgy, hogy ne nekem kelljen megszervezni

Nálam másfél év múlva esedékes, lehet, hogy el kellene kezdeni célozgatni...?

aug. 23. 15:53
 9/23 anonim ***** válasza:
85%

Én megvettem neki a kabátot,amit nézegetett. 60 éves nőnek már tényleg minden háztartási cucca, hobbi kelléke,kozmetikuma, ékszere megvan (nem cserélgeti) amire szüksége van vagy szeret. Virág,gyertya,illatosító vackokba meg nem akartam belemenni.

Valamilyen könyvet mindig kap, sokat olvas.

50.-re a családtól egy hatalmas képes albumot kapott a családtól (sokan vagyunk 😆), 200 valahány kép családi kirándulás, ünnepek, fontos események időrendben. Jó lapozgatni, jó hogy minden emlék egy helyen van.

aug. 23. 15:56
 10/23 anonim ***** válasza:
95%
Kávékülönlegességek esetleg?
aug. 23. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Mit vegyek anyukámnak szülinapjára 1000 FT-ból?

semmi nem jut eszembe ennyi pénzért:SS de valamit csak kéne neki adni:)) légyszi segítsetek!

Mit vegyek anyukámnak szülinapjára? Bővebben lent.

Annyira nem jó a kapcsolatunk, mint kellene, csak most kezd javulni a helyzet.. ezért ne írjatok olyat, hogy személyes ajándék, mert azt nem tudok sajnos :/ valami jó praktikus ötleteket adjatok :)) vagy esetleg írjátok le, hogy ti mit adtatok szüleiteknek :)) előre is köszönöm a válaszokat!!

Mit vegyek anyukámnak a 37. szülinapjára? 14 l

nem dolgozom, úgyhogy nem tudok neki olyan nagy összegért vásárolni neki valamit. úgy 1500 ra gondoltam. ha csinálok neki valamit, azt nem nagyon tudja értékelni, csak bedobja a fiókba és kész. amúgy képet meg már múltkor hívattam elő, szóval az sem jöhet szóba...

Mit vegyek anyukámnak,40. szülinapjára?

Apum és én közössen vesszük neki az ajándékot, de anyukám tudja, hogy aput nem érdekli és csak pénzt ad bele. Gondoltam arra, hogy veszek neki egy éves bérleti díjat masszázsra. Mert a háta tönkre van és magátol el nem megy, pedig régen szokott járni. Plusz ez mellé...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!