Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Informatikus ismerősnek ajándék?

Informatikus ismerősnek ajándék?

Figyelt kérdés

Van egy fiú ismerősöm,

informatikus és szeretnék neki

2.500Ft értékben rendelni eBay-ről valami infós ajándékot.

Ötletek?

Trollok kiméljenek!!!

2016. jún. 29. 20:14
1 2
 1/14 anonim válasza:
89%
Maradjunk abban hogy az IT egy tág fogalom(informatikus lehet mérnők,programozó,gépszerelő,szaki stb.) és elég tág egy ember érdeklődése is.Ezt pontosan csak te tudod mivel te ismered.
2016. jún. 29. 20:18
 2/14 Dongaben válasza:
90%
Ő is csak ember... Adj neki egy puszit, és egy csokit!
2016. jún. 29. 20:20
 3/14 anonim válasza:
75%
Ennyiből max pendrive. Abból sose elég, még ha csak egy 8 gigás is, néha életet ment.
2016. jún. 29. 20:22
 4/14 anonim ***** válasza:
48%

Fehér zoknit meg szandált ajándékcsomagban. :D

Gondolom neki is van hobbija. Én is programozó vagyok, de pl. a hobbim a vitorlázás. Mondjuk én pont nem szeretnék vitorlás ajándékot kapni, legalábbis nem úgy hogy valaki nem tudja mi az emi nekem értékes és mi nem. Lehet hogy pont a drága az ami nem mozgat.

2016. jún. 29. 21:22
 5/14 Koplárovics Béci ***** válasza:
Szvsz egy üveg jobb bort többre értékel, mint egy "infós" ajándékot. Én legalábbis...
2016. jún. 29. 21:28
 6/14 anonim ***** válasza:

Én infós volnék, de lövésem nincs, milyen egy infós ajándék. Én egy koponyának örülnék, meg millió más dolognak, de ezek egyikének sincs köze ahhoz, hogy eredendően programozó volnék. Még ha kellene is valami, drágább lenne és amúgyis én magam akarnám megvenni. Hacsak nem valami poénos bögre, mert abból sosem árt. Nekem van egy amigás s egy C=64-es söröskorsóm, egy Perl konferenciás bögrém és egy másik, amin Usagi Yojimbo van (egy C=64-es játék szereplője, azt hiszem). Ebből a pénzből sok érdekeset úgyse lehet venni.

A pendrive amúgy jó ötlet, az sosem árt.

2016. jún. 29. 23:16
 7/14 anonim válasza:
Ha feltétlenül valami kapcsolódó ajándék kell, akkor egy pendrive, valami kisebb kütyü, esetleg ha szereti akkor valami 'geekes' póló. De te jobban ismered, mint mi.
2016. jún. 29. 23:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Rubik verseny kocka. Ennyiből kijön és elég "kocka" ajándék.
2016. jún. 30. 06:04
 9/14 anonim válasza:
77%

Az ebay jó választás, feleannyi vagy olcsóbban mint a hazai, igaz nincs garancia de ha zűr van vele visszakapod az árát, hála az ebay garanciának eddig még mindig jól jártam vele, de gondolom ezt te is tudod.

Egyébként általános informatikus ajándék nincs, de az infósok, mint én is, általában szeretik a Tech cuccokat, szóval 2500-ért kb ezek férnek bele, akár többféle is.:

- 16GB -os MicroSD, mindig jól jön a telefonba

- 16GB -os PenDrive

- PowerBank

- USB LED lámpa, 2500-ból rendelhetsz vagy 12db -ot, billentyűzet megvilágítására jó :)

- Egér

- Egérpad

- Kémkamera (Toll, Gomb, Pendrive formájú)

- OTG átalakító (Pendrive a telefonba szintén 200ft körül van)

- Forrasztópáka, ha műszaki érdeklődésű

- Csavarhúzókészlet

- Multi-Adatkábel (több végű)

És még biztosan lenne más is, ezeket csak fejből írtam.

Persze kániból nézd, ingyenes kiszállítással ezek biztos lesznek :)

2016. jún. 30. 08:19
 10/14 anonim ***** válasza:
87%

Informatikusnak penndriveot venni olyan, mint kozmetikusnak rúzst. Úgy is van neki és válogatós ezen a téren.

Egy vicces egérpad, vagy egy logikai játék, esetleg egy olyan ajándék, ami nem hétköznapi, neki is tetszene és megjegyezné. Nem biztos, hogy használná. De nem egy tucat valami lenne, amivel jót akartál és nem örült neki őszintén.

Persze, ha van valami amire vágyik az előbb felsoroltakból, az is jól jön neki.

2016. jún. 30. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!