Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Szerintetek ha ezt a dalt...

Szerintetek ha ezt a dalt eléneklem anyukámnak anyák napján, örülne neki?

Figyelt kérdés
[link]

máj. 3. 14:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Énekeld el nekünk és megmondjuk, hogy érdemes-e vagy inkább hagyd.
máj. 3. 15:01
 2/3 anonim ***** válasza:
29%
Komolyan a GyakoriKérdések válaszolói alapján fogod eldönteni???? Szégyelld magad
máj. 3. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem örülni fog neki. (Vagy nem.)

Itt van a pontos szöveg, hogy ne hibázz éneklés közben. Esetleg fordítsd le, hogy tuti megértse.

[link]

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

máj. 3. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Karácsonyi ajándékozás az osztályban🎁Szerintetek milyen verset írjak?

Sziasztok! Szeretném megkérdezni szerintetek milyen verset írjak az osztálytársamnak? Nekem nincs ötletem! Segítetek megírni?🙂 Adatok:barna hajú,jó tanuló,szép,népszerű és jószívű segítőkész lány Panna a neve.

Szerinteteke mit vegyek apának karácsonyra olvashatjátok hogy miért kérdezem?

apával most találkozunk 14 éve először most költözöm hozzá ne kérdezzétek miért hosszú történet de mit vegyek neki karácsonyra valami mélyre ható dolgot de nem nagyon tom még mit szeret?

Jövő hónap elején lesz az esküvőnk, de még a ruha nem készült el. Szerintetetek el lehet készülni saját varrógép segítségével, és a szükséges anyagok...

megvan a ruhához minden ,ami kell,csak még neki selett fogva.A hozzávalók se voltak pedig v.mi olcsók,saját ruhát,örök emléknek akarok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!