Kezdőoldal » Ünnepek » Anyák napja » Ti is volt hogy elsírtátok...

Ti is volt hogy elsírtátok magatokat anyák napi zenéken?

Figyelt kérdés
Én igen egy párszor, olyan volt a zene mintha gyászoltunk volna!

máj. 3. 21:25
 1/6 anonim válasza:
máj. 3. 21:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez annyira nem volt siratós
máj. 3. 22:51
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Nem olyan a viszonyom az anyámhoz, ezáltal az anyasághoz sem, hogy meghasson ilyesmi.
máj. 4. 05:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, de anya igen😃
máj. 4. 08:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Mármint nem most, hanem még régebben

4. Vagyok

máj. 4. 08:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Anyák napi ünnepségen volt, hogy elsírtam magam. Megható volt
máj. 4. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Nektek volt olyan anime amint elsírtátok magatokat?

Én kb. 1 éve nézek animét de egyiken se sírtam el magam, egészen addig míg megnem néztem az Akame Ga Killt :D Valahogy nem bírtam feldolgozni a végét.

Ti volt olyan Bosszúállók-film amin elsírtátok magatokat?

Megesett már hogy valamelyik Bosszúállók vagy ahhoz kapcsolódó Marvel-filmen könnyekben törtetek ki?Mert akármennyire is sok humor meg akció van benne azért akadnak olyan részek, halálesetek vagy éppen önfeláldozás, mentőakció stb. ahol el tud érzékenyülni az ember....

Volt már olyan, hogy már olyan szinten imádtatok egy mesét/filmet, hogy pl elsírtátok magatokat akárhányszor láttátok?

Én az Oroszlánkirállyal vagyok így!Belegondolok abba,hogy mennyire szeretem és elsírom magamat!Nagyon nagyon imádom!15 éves fejjel ugyanazt az örömöt érzem mint amikor előszőr néztem!Ordítva éneklem a főcímdalát és elsírom magam rajta..Egyszerűen imádom!Szinte elsírom...

Lányok/fiúk, volt már olyan, h elsírtátok magatokat, miután szerelmet vallott valaki Nektek?

Szóval h elsírtátok magatokat, mert nem csak Ő szeretett Titeket, hanem Ti is Őt.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!