Ti is volt hogy elsírtátok magatokat anyák napi zenéken?

válasza:

válasza:Mármint nem most, hanem még régebben
4. Vagyok

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én kb. 1 éve nézek animét de egyiken se sírtam el magam, egészen addig míg megnem néztem az Akame Ga Killt :D Valahogy nem bírtam feldolgozni a végét.
Megesett már hogy valamelyik Bosszúállók vagy ahhoz kapcsolódó Marvel-filmen könnyekben törtetek ki?Mert akármennyire is sok humor meg akció van benne azért akadnak olyan részek, halálesetek vagy éppen önfeláldozás, mentőakció stb. ahol el tud érzékenyülni az ember....
Én az Oroszlánkirállyal vagyok így!Belegondolok abba,hogy mennyire szeretem és elsírom magamat!Nagyon nagyon imádom!15 éves fejjel ugyanazt az örömöt érzem mint amikor előszőr néztem!Ordítva éneklem a főcímdalát és elsírom magam rajta..Egyszerűen imádom!Szinte elsírom...
Szóval h elsírtátok magatokat, mert nem csak Ő szeretett Titeket, hanem Ti is Őt.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!