Mekkora óvodai ballagásban gondolkodtok?
Fiam jövő hónapban ballag az oviból.
Én úgy gondoltam, megyünk mi szülők, kap egy szép csokrot, majd elmegyünk valamerre fagyizni, kirándulni, csavarogni.
Férjem meg nézett rám értetlenül, hogy dehát ez egy ballagás?!
Mama, keresztapa, nagynénik, nagybácsik + a családjuk hol maradnak?
Szomszéd is most ballag. Ők kibérelik az iskolát, 100 fővel. De minek???
ti mit gondoltok, mi a normális létszám itt?

Szomszéd is most ballag. Ők kibérelik az iskolát, 100 fővel.
Hát persze.

1, fiam csoportjából most 5-en ballagnak. Ketten is éttermet bérelnek. 🤦
Én is csak pislogtam, de van ilyen.
Lányom annó lebetegedett a ballagásra. A délelőtti fotózáson ott volt, délutánra belázasodott. Meg se hatotta. Egyébként se terveztünk semmit, max. egy sütizést. Bölcsis "ballagás" után fagyizás volt a program. Egy évben volt a kettö (a nagy elmaradt ovis ballagása és a kicsi bölcsise), így a bölcsis ünneplés pót volt az ovisnak is.

Nálunk mi, szülők és a két nagyszülő leszünk ott a ballagáson. Nem tervezünk semmit utána, esetleg egy fagyizás, ha nagyon meleg lesz.
Kislányomnak drótból fogok hajtogatni egy virágcsikrot, teszek hozzá egy plüsst, és megkpja azt a Swarowsky nyakláncot, amit már régóta nézeget a boltban.

1!
Igen, kibérelik.
Lehet nem 100 fővel, de akörül.
A 80fő befogadóképes étterme a falunak kicsi nekik.
Ott meg van hívva az összes élő rokon, barát, mindenki is. Mi ezen a hihetetlen?
A többi választ köszönöm!

Mit fognak kibérelni, ha a gyereknek a lakodalma lesz...??)
Ovis ballagáson csak én, az anyja voltam ott, volt egy kis összejövetel a csoportban - pizzáztak, játszottak, aztán hazamentünk.

Baxarok .... ovis ballagásra étterem 80 fővel :-)
Olyat már láttam, hogy általános iskolai ballagásnál bizonyos népcsoportok akkora banzájt csináltak, mintha esküvő lett volna, még menyasszonyi ruha is volt a kislánynak, de hát ott már teljesítmény a 8 általános. De az ovi??? Hol tartunk??? Mi anno semmit nem vettünk a gyereknek, megvolt az ünnepség az oviban, ott voltunk mi szülők, meg a mama, papa, ők közel laktak, a másik nagyszülők vidéken, ők nem jöttek, de nem is emlékszem, hogy hívtuk-e. Ünnepség után sétáltunk egyet, kimentünk a közeli játszótérre, útközben ettünk egy fagyit.

9, full fehér szülők csinálnak nálunk nagy banzájt ;)
2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!