Kezdőoldal » Ünnepek » Ballagás » Szerintetek meg bánom ha nem...

Szerintetek meg bánom ha nem megyek szalagavato on tancolni?

Figyelt kérdés

Eddig egy osztálykiránduláson se voltam az osztályokkal mert nem vagyok senkivel se jóban (nem csúfolnának meg semmi ilyen csak nem barátkoztam senkivelse össze )

Meg párom sincs és nem ismerek olyat aki jönne velem tancolni

Elég drága is es meg sok időt is igénybe vesz

Arra gondoltam hogy nem megyek el rá és inkább veszek magamnak valami szép ruhát vagy ékszert vigaszul

Ti mentetttek vagy mennének?

máj. 26. 02:46
A kérdező szavazást indított:
Vegyél magadnak valamit és ne menjél
Megfogom bánni , táncolj
27 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Én is kihagytam az enyém és nem bántam meg. Annyit azért tegyél meg, hogy a tűzésre menj el, illetve a végén fel lehet kérni barátokat, én vittem egyet és felkértem. Így legalább ismertem őt és kötetlen is volt, nem koreografált. A többi részét viszont kihagytam, már csak azért is, mert az osztálytánc inkább ciki volt mint vicces, a keringőre meg nekem se lett volna párom a suliból.
máj. 26. 08:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem táncoltam és egyáltalán nem bántam meg.
máj. 26. 14:08
 3/11 anonim ***** válasza:
37%
Azt fogod bánni hogy nem valami ruhát vattél mahasnak
máj. 26. 16:17
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Kicsit korai meg most donteni a szalagavatorol. (en legalabbis ugy tudom az november-december-januar kornyeken van.

Sajnos nekunk elmaradt mert orszagos nemzeti gyaszt rendeltek el, es az iskola igazgato nem engedte, hogy attegyuk mas idopontra

Nagyon sajnalom, hogy nekem emiatt kimaradt

máj. 26. 17:18
 5/11 igazadvan ***** válasza:
57%
A "mentettttek" szót nem négy "t"-vel írják?
máj. 26. 20:51
 6/11 Furfangos Frigyes válasza:
90%
A testvérosztályunkban pont néggyel kevesebb lány volt, mint mi, fiúk. Pont négyen voltunk, akik nem akartunk táncolni, így mindenki boldog volt. 😄
máj. 26. 20:56
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

„vigaszul”

Lehet, hogy csak én tulajdonítok túl nagy jelentőséget ennek a szónak, viszont ha tényleg így érzed, hogy vigaszra lenne szükséged, ha nem táncolnál, talán nem ártana elgondolkodni. Aztán ha ezután is úgy érzed, inkább csak nyűg lenne, akkor szerintem el is dőlt.

(Én táncoltam, nem bántam meg. Nem volt olyan mesebeli, mint én azt korábban képzeltem, de azért így is élveztem.)

máj. 27. 06:36
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
Mikor nekem lett volna covid volt, de semennyire nem hiányzik az életemből, mint "jó lett volna" érzés.
máj. 27. 13:04
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !! Mostmár rájöttem hogy tényleg nem nagy dolog ! Nem megyek!
máj. 27. 16:44
 10/11 anonim ***** válasza:
74%
Én nem bántam meg. Bár kirándulásokat ki nem hagytam volna, örültem ha más helyeket láthatok, az se érdekelt ha végig egyedül vagyok
jún. 2. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Sosem féltetek attól, hogy senki sem fog felkérni a szalagavatóra táncolni?

Tudom, már elmúlt a szalagavató szezon. Én most 11.-es vagyok és mostanában gyakran gondolkodok ezen, hogy mi lesz, ha jövőre senki sem kér majd fel. Pár barátnőm már most tudja hogy kivel megy. Talán még korai aggódni, de kicsit félek. Mindenkivel jóban vagyok, de...

Szalagavatón lehet tanárral táncolni?

A rendes keringős formációban nyilván osztálytárssal táncolok, viszont szokás ugye a legvégén egy ilyen apás/anyás tánc. Ám édesapámmal igen nehezen táncolnék, amikor nem az életem része, egyáltalán nem is ismerem. A nagyapám nem él, a nagybátyám pedig olyan munkát...

Szalagavatón ha egy ilyen fiúval kéne táncolnotok mit szólnátok?

A napokban lett megbeszélve hogy ki kivel táncol a szalagavatón. Én épp hiányoztam ezért mindenknek lett párja csak nekem és egy fiú osztálytársunknak nem. Így úgymond kénytelen vagyok vele táncolni. (Neki jó mert velem akart) De az a bizonyos fiú akivel táncolnék...

Szalagavatón van-e szülővel tánc?

Hány számot illik táncolni? Én nem tudok jól táncolni és nem is szeretek.

Nagyon ciki szalagavatón Tanárnővel táncolni?

Februárban lesz a szalagavatóm, de nem igazán érdekel ez az egész és nem akarok (akartam) táncolni. Ma osztályfőnökin elő jött a kérdés és mondtam hogy nem akarok és következő órán a kedvenc tanárnőm felhozta hogy nem táncolnék-e vele. Erre igent mondtam mivel nagyon...

El tudtok annál eredetibb és viccesebb dolgot képzelni szalagavatón, mint amikor a fiúk beöltöznek nőknek és úgy táncolnak?

Annyira humoros, főleg amikor rávesznek valami ruhát és a színpadon derül ki, ez a nagyon ötletes huncutság.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!