Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Illett így eljönnöm a lagziból?

Illett így eljönnöm a lagziból?

Figyelt kérdés

Egy szűk baráti esküvőn voltam. Amit lakodalom követett. Fel 2-kor volt a gyülekező 2-kor a szertartás, 3-ra vissza is értünk. 3-tól 5-ig volt kicsit hulye megfogalmazás szabadfoglalkozás volt. 5kor volt vacsi. Nem volt mennyasszonytánc, semmi ünnepi megnyitó. A kevés társaság (kb 30-40 fő volt cikkünk pakk) is ketté szakadt. Egyik fele kint teraszon másik fele bent a teremben.

Ittam a szertartás után 1 felest. Nem igazán szeretem a pálinkát. De lehúztam ha már a kezembe tolták és nem illik a hivatal melletti füvet pálinkával meglocsolni egy esküvő után (szerintem).

Vissza értünk a (50 m-te levő) terembe ahol volt a lagzi. Ott ugye ketté szakadt a brigád. Elkezdtem bailist inni. 3-5 kupicával meg is ittam. De tudni kell hogy én meg idén nem is ittam semmi fele alkoholos italt. Szóval ez a mennyiségtől elkezdett fájni a fejem. És ez 4 - fel 5 körül lehetett. (És ehhez szerintem az is besegített hogy brutal hangos volt a zene (blutootos hangfalra csatlakoztak rá telefonról!))

Volt egy barátnőm aki kellemetlenül érezte magát mert meglett hívva az exe, es eldöntötte hogy vacsi után hazamegy. Gondolkoztam, hogy menjek el vele, vagy ne. De arra jutottam, hogy nem húzom a fejfájást és el jövök én is vacsi után.

Megértette az ifjú pár.

Illetlen volt ez miatt 6-kor eljönnöm?

ápr. 13. 00:05
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
33 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szó nélkül lelépni lett volna illetlen. Kimentetted magad, elköszöntél, teljesen rendben van.
ápr. 13. 06:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Melyik részére gondolod, hogy illetlen volt?

A 2 óránál kevesebb részvétel nem számít részvételnek az etikett szerint, ez bőven megvolt.

Jelezted a pár felé, hogy hazamész.

Semmi kivetni való nincs benne.

ápr. 13. 09:15
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
#2 egy picit off, de nem tudtam, hogy erre is van szabály. Ez csak a lagzikra vonatkozik? Mindenesetre jó, hogy írtad, mivel eszembe se jutna, hogy illetlenség 2 óra előtt elmenni egy esküvőről.
ápr. 15. 19:32
 4/4 NTBS ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben volt így a dolog.
ápr. 17. 08:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!