T⁏i Halooweent vagy a Halottak Napját tartjátok meg?

válasza:Egyiket se.
Ha épp megtetszik valami horror / thiller film akkor megnézzük halloweenkor, de ennyi.
Halottak napját ezer éve nem tartja a családom, inkább az elhunyt születésnapján, névnapján szoktunk kimenni a temetőbe, olyankor nincs tömegnyomor.

válasza:

válasza:Halloween: október 31
Mindenszentek: november 1
Halottak napja: november 2
Tehát nem kell választani. Aki akarja, mindet megtarthatja. Aki nem, annak meg nyilván egyik sem kötelező.
Én nem tartok Halloweent és biztosan agyvérzést is kapnék, ha vadidegen kölykök nekiállnának becsengetni, mert eleve nem bírom a gyerekeket. Mindenszentek és Halottak napja meg egyszerűen nem érdekel, mert temetőbe se járok, kivagyok tőle, hogy ott kell állni búvalbélelten egy darab kőnél, mert akkor “emlékezel” az illetőre. Hát én nem, nekem olyannak maradjanak meg, amilyenek életükben voltak. És nem egy nap emlékezem meg róluk, amikor “kötelező”, hanem bármelyik nap bármely pillanatában, ha valamiről eszembe jutnak.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!