Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Férfiak le vannak kulázva?

Férfiak le vannak kulázva?

Figyelt kérdés
Nőkhöz köthetően annyi nap van ami róluk szól, ugye van, nőnap, anyák napja, valintin nap, az utóbbit már mondhatjuk hogy nem de azt is inkább ő nők várják míg férfiak általában kevesbé, mindig nekünk ajándékozni a nőket meg kedvükben járnunk, amúgy is hétköznapokban nekünk udvarolni (persze ez érhető) meg is értem, és mivel a valentin nap nem érint szerencsére/vagy nem szerencsére🤣 legalább az, természetesen eleget tettem ez ügyben a nőkert, főleg az anyámért mert ő megérdemli, mégis azt érzem sokszor hogy férfiak le vannak nagyívben sz*rva nincs egy nap amikor ránk is gondolnának, megünepelnének minket, mert szerintem a férfiak is fontosak, megis ha ezek eszembe jutnak, néha azt érzem a férfi felesleges és nem érdemel semmit azon kívűl, csak annyit hogy bizonyítson mindig a nőknek, vagy nem is tudom hogy fogalmazzam, mi erről a véleményetek?
máj. 3. 23:46
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:
Csak arra gondolok hogy lehetne egy nap amikor a nők is meglepnek minket,hogy igen jó hogy vagytok és köszönjük, mi ezt megtesszük, de mi nem kapunk semmit, 1 évben 1x se.😅
máj. 3. 23:53
 2/40 anonim válasza:
91%
Ha ez annyira fáj akkor igyál meg egy sört és egyél egy pacalt férfi napon. (Van ilyen.)
máj. 4. 00:10
 3/40 A kérdező kommentje:

2 van olyan nap? Amugy nem fáj annyira csak multkor volt nő nap, utána azt hiszem valentin, most Anyák, de egyébként nem alkoholizálok🤣🤣

Amúgy csak így elmélkedés szinten jutott eszembe..

máj. 4. 00:18
 4/40 A kérdező kommentje:
Jaa elv tényleg van csak akkor mi/én vagyunk lesz*rva, jó tudni mert semmit se mondtak eddig még nekem, még azt sem hogy szakadj meg🤣🤣elv május 19😂😂
máj. 4. 00:22
 5/40 anonim válasza:
90%
problémák...
máj. 4. 00:40
 6/40 anonim ***** válasza:
84%
Az anyák napja nem minden nőt érint, ahogy a Valentin nap sem. A nőnapot meg azért kapják, hogy megemlékezzenek róla, hogy évszázadokig csak adták-vették őket, mint a kecskét, mindenféle jog és tisztelet nélkül.
máj. 4. 00:45
 7/40 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy meg van Apák napja.
máj. 4. 00:45
 8/40 A kérdező kommentje:
Jaa jó tudni, de ezek nem olyam felkapottak?
máj. 4. 00:52
 9/40 A kérdező kommentje:
Szerintem a kecskéket is tisztelni kell, ugyhogy ma feltalálom a kecske napot majus 5, ne felejtsetek el kedveskedni majd minden kedves kecskének, vigyünk nekik finom füvet..😆
máj. 4. 00:57
 10/40 anonim válasza:
73%

Nem felkapottak ezek a napok, mert általában a nők hoznak több áldozatot a gyereknevelésben is és a kapcsolatban is.

Pl az átlag magyar kapcsolatokban a férfiaknak jóval több szabadidejük van, mert a háztartás működtetése első sorban női principium, nagyon ritka az olyan férfi, aki úgy menedzseli a háztartást, mint a nők.

A gyereknevelés dettó ugyanez, ott is az anya van jobban képben általában, ő dolgozik többet.

Egyébként régen, amikor a nőnap meg az anyák napja kialakultak, akkor a nőknek ennyi szerepe volt csak az életben. A sorsuk az volt, hogy ők csak nők voltak (=egy férfi asszonyai) és anyák. Mások nem lehettek, ennyi volt az identitásuk és kész. A férfiaknak eközben ezerféle más identitásuk lehetett, millió módon kiteljesedhedtek, és épp ezért nem kellett kifejezetten a férfi identitásukat ünnepelniük, hiszen ünnepelhették magukat a kultúrában, tudományban, munkában, az eszméikben, stb. Ezek mind férfi-exkluzív dolgok voltak, hiszen a férfiak eltiltották a nőket ezektől. A nő diadala csak az anyaság, meg a szolgálat maradt, míg a férfi nap abszolút felesleges volt. Úgymond minden nap férfi nap volt, kivéve egyet.

Ez persze mára megváltozott, a nők kiharcolták a jogokat az élet más területeire is, így mostmar olyan elismeréseket is kaphatnak, amiktől régebben eltiltották volna őket a férfiak, eközben viszont még mái napig is ők viszik az otthon fenntartásának nagy részét, így nyilván az ő napjaik körül nagyobb lesz a felhajtás... annak ellenére, hogy a férfiak igenis kaptak napokat.

De ha ez megnyugtat, akkor igaz hogy nem vagytok extra módon körbeugrálva ezeken a napokon, de legalább nem is pcsognak annyian a pl a ferfinap miatt, mint a nőnap miatt.

máj. 4. 01:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Jól szituált férfiak miért kukáznak?

Rendszeresen látom, hogy olyan férfiak akik nem szorulnak rá célszerszámmal járják a szelektív szigeteket az 50-es üvegekért. Képesek ott kotorászni derékig benne miközben szegény hajléktalanok is mind oda veszik az utat, őket megértem. Miért kell előlük is elhappolni,...

Miért van az, hogy régebben a nők akartak jobban gyereket, ma meg inkább a férfiak?

A 90es években emlékszem, az összes csajos magazin azzal volt tele, hogy jajj ne mondjad korán, hogy akarsz babát, elijeszted a pasikat. Meg tele volt minden ilyen cikkekel, hogy a csaj így meg úgy magához próbálta láncolni a férfit a "becsúszott" gyerekkel. A...

Úgy látom, a fèrfiak 30 felett is megőrzik a fiatalos lelkületüket, a nők viszont túl komolyak lesznek, ez mièrt van?

Egy 30-as fèrfi simán leül a konzol/laptop elè játszani videójátèkokkal. Nagyobb valószínűsèggel nèz meg egy animèt. Lehet hobby-ja, amire kèpes pènzt is költeni. A poènokban is lazább, nevethet olyanokon, amiktől egy nő számára gyerekesnek tűnhet, stb. A nőknèl...

A japán férfiak tényleg nem izzadnak?

Vagy kevésbé "szagosodnak"?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!