Budepesten honnan lehet a legjobb kilátással nézni a tűzijátékot?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Az augusztus 20.-ai tűzijátékot szeretnénk megnézni, gyalogosan mennénk a Nyugati-pályaudvarról,lehetőleg minnél kevesebb gyaloglással. Kisgyermek is lenne, ezért jó lenne ha nem a leghangosabb helyszín lenne, és max.1 kilométert szeretnénk gyalogolni....
Külföldön élünk és külföldi ismerőseink mennek Magyarországra december 26-január2 közötti időre.Pontos információra lenne szükségem :) ( én vidéről származom egy kis faluból így nem ismerek Budapesten szinte semmit.
Én a Battyány-térre- Gül-baba Türbéjére, a Halászbástya kilátójára, vagy esetleg a Citadellára gondoltam első körben, de kiváncsi vagyok más ötletekre is.
Kinek mi a kedvence? Nem akarok harcot indítani, aki nem érdekelt a témában, kérem lépjen tovább. A legmélyebb tisztelettel. Boldog új évet!
Olyan helyre vagyok kiváncsi, ahol nincs tömegnyomor. Esetleg még annak jobban örülnék, ha kifejezetten pároknak romantikus helyszínt írnátok. Előre is köszönöm.
van valami jó kis hely ahova fel lehet sétálni? (aki nem tudja, ne válaszoljon "plíz")
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!