Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Budepesten honnan lehet a...

Budepesten honnan lehet a legjobb kilátással nézni a tűzijátékot?

Figyelt kérdés

aug. 19. 21:43
 1/1 anonim ***** válasza:
87%
a Lánchíd és a Margit híd környékéről, valamint a Batthyány tér, a Várhegy és a Halászbástya pontjairól
aug. 19. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Honnan a legjobb nézni az Augusztus 20.-ai tűzijátékot?

Sziasztok! Az augusztus 20.-ai tűzijátékot szeretnénk megnézni, gyalogosan mennénk a Nyugati-pályaudvarról,lehetőleg minnél kevesebb gyaloglással. Kisgyermek is lenne, ezért jó lenne ha nem a leghangosabb helyszín lenne, és max.1 kilométert szeretnénk gyalogolni....

Budapesten melyik a legjobb Bár/ PUB illetve fürdőzőhely télen? December 31.én honnan lövik fel a tüzijátékot és honnan érdemes nézni?

Külföldön élünk és külföldi ismerőseink mennek Magyarországra december 26-január2 közötti időre.Pontos információra lenne szükségem :) ( én vidéről származom egy kis faluból így nem ismerek Budapesten szinte semmit.

Budapesten szerintetek honnan a legjobb nézni az augusztus 20-ai tűzijátékot?

Én a Battyány-térre- Gül-baba Türbéjére, a Halászbástya kilátójára, vagy esetleg a Citadellára gondoltam első körben, de kiváncsi vagyok más ötletekre is.

Melyek a legjobb tüzijátékok, amik kaphatók és érdemes megvenni szilveszterkor?

Kinek mi a kedvence? Nem akarok harcot indítani, aki nem érdekelt a témában, kérem lépjen tovább. A legmélyebb tisztelettel. Boldog új évet!

Budapesten hol a legjobb nézni a Szilveszteri tüzijátékot?

Olyan helyre vagyok kiváncsi, ahol nincs tömegnyomor. Esetleg még annak jobban örülnék, ha kifejezetten pároknak romantikus helyszínt írnátok. Előre is köszönöm.

Budán a hegyről honnan a legjobb a tűzijátékot nézni ahol nincsen sok ember?

van valami jó kis hely ahova fel lehet sétálni? (aki nem tudja, ne válaszoljon "plíz")

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!