20.-án szerintetek érdekes a droneshow? Szerintem nagyon gyenge. Elvettek 15 percet a tűzijátékból és ezt a hulladékot kell nézni. Ti is el fogtok fordulni amíg nem kezdődik a normális előadás?
Figyelt kérdés
És amúgy a dronozas nem olcsóbb semmivel a tűzijátéknál.aug. 20. 08:56
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Én is pont ezért inkább a Balatonra megyek idén. Igaz az is csak 10 perc egy adott helyen, de utána lesz más településeken is amit a tónál lehet látni.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Biztos hogy olcsobb es kornyezetbaratabb. A hangulat mas kerdes.
Kapcsolódó kérdések:
Azok, akik szilveszterre tűzijátékot vesznek, normálisak?
Egy volt ismerősöm szilveszter előtt minden évben árulni szokott tűzijátékot áruházak mellett, de tiszta legálisan. Esténként néha kimentem hozzá beszélgetni és volt olyan vevő, aki 70 ezer forintot költött tűzijátékra. Ráadásul 60 év körüli felnőtt ember volt, de...
Egy tűzijátékos rendezvényen normális hogy egy még égő parázs vagy micsoda hullik rám a tűzijátékból?
Szakszerűen megrendezett tűzijáték volt, augusztus 20án este Siófokon, ünnepi tűzijáték. Tűzijáték közben valami kis égő, forró darabka, nem tudom pontosan micsoda hullott le és megégette a kezemet. Nem zavart annyira, mondjuk ha a szemembe repült volna jobban zavart...
Az normális, hogy olyan hangosnak hallom a tüzijátékot, mintha betörne az ablak?
Vagy beszakadna a tető. Másoknál is ilyen hangos? A szomszédban nyomatják több helyről is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!