A Kádár-korszak után, mikortól tartják meg a Szent Jobb körmenetet?
Kapcsolódó kérdések:
Tarr Zoltán a sógorát nevezte ki az Iparművészeti Múzeum főigazgatójának.
Sok sok év múlva mesélni fogsz az unokáidnak hogy milyen volt élni a kegyetlen Orbánizmusban az Orbán diktatúrában? Ahol kétméterente álltak a propaganda plakátok, a Brüsszel ellenes, Soros György ellenes és háborús riogatásos propaganda plakátok már a történelem...
Megfigyelhető az EU országaiban is hasonló,akik nyiltan szóvá tesznek dolgokat a migráns befogadásról vagy hasonlóról.Most Magyarország is hasonló jeleket mutat(2026Jul)letartóztatás,megfélemlítés.Nem hittrm volna,hogy ez megtörténhet Európában, úgy látszik a történelem ismétli önmagát.
Az van, hogy a sulinkban húztunk, hogy kimi lessz én a reneszánsz témát húztam.... Azt annyira nem szeretném kivéve ha át tudnám formálni viccesé az egész reneszánsz dolgot. Vagy valami más korszakból lenne jó ötlet... megköszönném 13 éves lány vagyok
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!