Igen. Ráadásul ennek a hírnek a forrása a minden másnál hitelesebb Trollfoci, szóval kétségek kizárva.
2016. jún. 29. 22:07
2/14 anonim válasza:
Persze.
Nagyon durván fejlődik már az orvostudomány.
2016. jún. 29. 22:15
3/14 anonim válasza:
Természetesen nem, nem növesztett Hazard harmadik tüdőt.
2016. jún. 29. 22:18
4/14 anonim válasza:
Igaz. Emiatt kicsit át is kellett szervezni a meccsek menetét, mert asszem holnap vagy holnapután utazik vissza Franciaországba a magyar válogatott, és valami pár napos akrimatizációs tréningen is részt vesznek, és csak azután játszanak. A belgák meg talán már tegnap visszajöttek, és olyan 50 vagy 60 ezer eurós pénzbírságot kaptak. Fellainit pedig 10 évre, Hazardot csak 8 évre eltiltották a focizástól. Az orvosaiknak meg most folyik a büntetőtárgyalása, szerintem sokat kapnak.
2016. jún. 29. 22:50
5/14 anonim válasza:
Kacsa
2016. jún. 29. 22:51
6/14 anonim válasza:
Igen tényleg egy teljesen másik dimenzióba a magyarok már vissza is érkeztek Franciaországba...
Nem kell minden "hír" oldalnak hinni.
2016. jún. 29. 23:19
7/14 anonim válasza:
De mi az alapja annak, hogy egyik játékosnak 3 tüdeje van? :D Nem vágom ez honnan jött
2016. jún. 29. 23:22
8/14 anonim válasza:
A Trollfoci egy első bekezdésében és címében teljesen valószerűnek tűnő hírt közölt, a második részében pedig az indok állt. Mégpedig az, hogy az egyik jáékos a hajfestékébe keverte a szert, a másik pedig olyan szert szedett, amitől egy 3. tüdeje keletkezett. Ugye vannak, akik csak főcímekből és az első mondatokból élnek, így elkezdték terjeszteni, emiatt pedig másokhoz - normálisan tudósuló - emberekhez is eljutottt a hír.
Egyébként egy nem mínuszos IQ-val rendelkező ember számára is világosnak kéne lennie, hogy nyilván nem igaz, éppen ezért engedte meg magának a Trollfoci is. Tőlük ez nem áll távol, éppen ezért mindenkinek érdemes végigolvasni és értelmezni az ő kiírásaikat és tájékozódni, nem rögtön terjeszteni. Szerintem jó poén volt. :)
2016. jún. 30. 00:26
9/14 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam, hogy kamu, mert azért elég hihetetlen dolgokat állítottak abban a cikben... ^^
Kösz a válaszokat! :)
2016. jún. 30. 10:47
10/14 anonim válasza:
Ki már mi se a belgákkal játszottunk, hanem a bolgárokkal, csak elírták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!