Kezdőoldal » Ünnepek » Évforduló » Ma 250 éves az Egyesült...

Ma 250 éves az Egyesült Államok. Valahogy megemlékeztetek róla?

Figyelt kérdés
Én kiposztoltam egy képet arról, mikor a Grand Canyonban voltam a szüleimmel, illetve New York-ban. Van aki ünnepel, vannak Pesten is 4th of July partyk? ❤️🤍💙

júl. 5. 00:28
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
53%
A világ jobb hely lenne nélkülük.
júl. 5. 01:39
 2/23 anonim ***** válasza:
68%
Magyarországot meg több, mint ezer éve alapították. Én erre sokkal büszkébb vagyok.
júl. 5. 03:03
 3/23 anonim ***** válasza:
85%
Mi a banatert emlekeznek meg az USA megalapitasarol itt K-Europa kozepen? Mi kozunk hozza? Megunnepled a spanyol polgarhaboru veget, az irani iszlam forradalmat, meg Mexiko megalapitasat is?
júl. 5. 08:40
 4/23 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Nincs hozzà közöm.
júl. 5. 09:13
 5/23 A kérdező kommentje:
Elég ignoráns az, aki szerint nincs hozzá közünk. Az USA a legnagyobb demokrácia kísérlet a világon. Így minden amit a jogállamiságról tudunk, onnan ered!
júl. 5. 09:37
 6/23 anonim válasza:
85%
Gyujtottam mécsest a gyarmatositok által lerabolt és kiirtott őslakos indiánok emlékére.
júl. 5. 09:39
 7/23 RicsesHús válasza:
61%
majd ha ők is megemlékeznek augusztus 20-ról
júl. 5. 09:42
 8/23 anonim ***** válasza:
73%

#5 meselj meg, olyan jo ilyeneket olvasni... demokracia-kiserlet, mi?

Na, menjel szepen labdazni vagy valamit...

júl. 5. 09:51
 9/23 anonim ***** válasza:
79%
Az ő nemzeti ünnepük az ő történelmükről szól. Nekem miért kéne ünnepeljem?
júl. 5. 10:35
 10/23 anonim válasza:
63%
Néztem a Macy's tűzijátékát. Ünnep majd akkor lesz ha a narancsember le lesz váltva. Budapesten úgy tudom a lánchíd lett nemzeti színekre festve.
júl. 5. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Megemlékeztél a 20 éve az Afgánok által lerombolt WTC áldozatairól?

Szomorú évforduló ez a mai nap. Idestova már 20 éve történt az afgán terrortámadás, melyben az Amerikai Egyesült Államokban hajtottak végre rengeteg polgári áldozattal járó terrorcselekményt Afgán szeparatisták. Gyertyagyútás? Ima Istenhez a holtak lelki üdvéért?...

Oktober 23-án lélekben megemlékeztél '56-os mártírjainkról? Gyújtottál gyertyát?

Ma is meg kell vívnunk küzdelmünk országunk függetlenségért ugyanúgy, mint 1956-ban. Az EU megint millió számú migránst akar szétosztani a tagországok közt. Örökké harcolnunk kell a szabadságért?!

Ilyen jófejek a japánok, hogy ők is megemlékeztek tegnap Trianonról?

A videót már több mint 342.000 látták és 8.700 like van rajta.

Ti megemlékeztetek a pont 15 éve történt (2000. 07. 05) oktogoni lövöldözésről, illetve az áldozatokról?

Vagy valaki emlékszik még rá, vagy már mindenki elfelejtette. Szerintem már senki sem emlékszik rá, esetleg joghallgatók tanulták/tanulják az egyetemen.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!