14 éves lányoknak páros jelmez ötlet?

Valami konkrétum?
Vicces legyen?
Lehet gyerekmeséből?
Mind2-en lánynak akartok öltözni?

14 éves lányok párosan beöltöznének. Nem mesehősnek, abból már kinőttek. Iskolás nyolcadikos farsang, jelmezverseny. A vicces kategória az jó, azzal nyerhetnek. Találtam egy jót, az egyik szakadt ruha és elkent smink, no filter feliratú táblával a nyakában, a másik szép ruha, szép smink, filter felirattal. Ez tök jó, de nem akar egyik sem smink nélkül lenni....
Ördög-angyal párosításra gondoltak, de az nem poén sztem.

sztem meg legalább a farsangi jelmezüket hadd válasszák ki maguknak...
ma engedd meg nekik hogy kicsit úgy csináljanak, mint az egészséges szülőkkel rendelkező 14 évesek, aztán holnap folytathatod a belepofázást, és megnyerhet neked minden pitiáner kis baromságot amit te kikényszerítesz belőle.

LehetnéTek:
-ellentétek(fekete-fehér például, vagy fekete-színes)
-férj&feleség(vicces kategória :D)
-kedvenc filmkarakterek
majd még írok ha eszembe jut :)
Ők kértek meg, hogy írjam ki gyk-be, de "belepofázok", meg "kényszerítem". Érdekes személyiség vagy 5-ös, de itt nagyon sok ilyen lelkületű ember van sajnos. Nem lehet kiírni úgy kérdést, hogy ne lenne ilyen rosszindulatú válasz.
Többieknek köszönöm az ötleteket!

Nem az 5. vagyok, viszont mivel elég kevés információt írtál a kérdéshez, bárki bármit gondolhatott.
Könnyít ilyen esetben ha leírod milyen jellegű meséket/filmeket szeretnek, milyen könyveket olvasnak, általában mi az érdeklődési körük.
Érdemes ötletet meríteni olyan témákból, amik most köztük menők, meg amiket ismernek a többiek is.
Pl szerintem a Kiskedvencek titkos élete aranyos mese még felnőtteknek is, Shrek, Hogy neveld a sárkányod is jó lehet ha ezeket látták és tetszett nekik. Vagy az Addams family animált filmei is aranyosak és viccesek.
A régiek, pl Micimackó már lehet unalmas nekik.
Ha valami vagányabb jelmezt szeretnének akkor a Monster High is szóba jöhet.
De ha van kedvenc film/könyv akkor abból is a karakterek jó ötlet.
Vagy pl boszorkány és béka/cica, de ebből meg lehet már kinőttek.
Kalóz, Jancsi és Juliska, alien, fogkefe fogkrém ha már vicces, vagy valami ilyen a mindennapi életben sűrűn használt hülyeség is lehet, pl toast kenyér és a sütő hozzá.
Kifogytam az ötletekből, de én is írok még ha eszembe jutna más is.
Vannak az örök klasszikusok, Harry Potter, Gyűrűk Ura, Star Wars, DC, Marvel szuperhősök, Disney, görög, egyiptomi istenek, mitikus lények (vámpír, szirén, tündér, boszi, stb.)
Poén mondjuk 2 hobbitnak beöltözni, pláne ha alacsonyak is a lányok. Szuperhősökből is vannak párok/ellentétek, Batman-Joker, Batgirl-Harley Quin, stb.
Szerintem poénos lehet még a borsó meg héja jelmez is, esetleg vadász-vad, rendőr-bűnöző, orvos-páciens páros, ezeket ki lehet vitelezni úgy is, hogy ne snassz hanem vicces legyen.
És mint már fentebb is írták, kedvenc filmekben,sorozatokban rengeteg ötlet van: Men in Black/űrlény páros, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!