Van itt aki gyerek nélkül megy gyereknapra mert pl érdekli egy program?
Figyelt kérdés
máj. 30. 16:24
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Persze, voltam koncerten, mert érdekelt, és nincs gyerekem
Finom nyársra húzható sült krumpli cuccot is ettem :D
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Én nem, de amúgy szerintem menj, ha szeretnél. Pl itt nálunk akkora tömeg van, hogy senkinek nem tűnne fel, ha gyerek nélkül megy valaki.
3/3 anonim 

válasza:

válasza:Most jöttem, a vidámpark gyerek nélkül, egyedül is jó. Úgyis beültetnek köréd másokat és így megvan a hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Segítség! Gyereknapra - és Egészségnapra, van vmi. Program amit szívesen látnátok?
Gondolok itt a karaoke - foci stb. Ti milyen programnak örülnétek? Bármilyen ötletet szívesen fogadok, nagyon megköszönném!
Hová mentek gyereknapra?
Nézem milyen programok lesznek és hol Budapesten, de nem sok mindent találtam eddig. A fiam 2,5 éves.
Milyen programot terveztek gyereknapra?
Mi 6 és 1,5 éves lurkókkal mennénk valahova ahol jól érezhetik magukat. írjatok ötleteket,vagy hogy ti mit terveztek,hova mentek. (ami nem kerül egy vagyonba,mert sajna pénzből kevés van) Miskolc környéki konkrét programok is érdekelnek,ha tudtok írjatok ilyeneket
Városligeti gyereknapra érdemes kimenni 3,5 és 1,5 évessel?
Vagy van máshol jó program ami nem drága esetleg ingyenes?
Kinéztetek már valami programot gyereknapra Bp-en?
Idén mennénk először a kislánnyal. Találtatok már valami jót?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!