Kezdőoldal » Ünnepek » Húsvét » Hogyan adjam a rokonok tudtára...

Hogyan adjam a rokonok tudtára azt hogy nem akarom a locsolást?

Figyelt kérdés

Sajnos nagy szokás a családban de utálom, tavaly is mondtam hogy nem és sértődés lett belőle

18l

ápr. 14. 22:17
1 2
 1/14 anonim válasza:
93%

Nővérem se szereti ha meglocsolják, azt mondja utána akárhányszor mossa meg a haját 2 hétig érezni fogja azt a erős locsoló kölni illatot :D

Tavaly megkérte a locsolókat hogy csak a keze fejére fújjanak egy picit ennyi :D aki megérti megérti aki nem az nyugodtan megsértődhet :D ahogy nagyapám mondta régen mindig: Majd kisértődik 😂

ápr. 14. 23:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Menj el otthonról, akkor lehetetlen lesz a dolog.
ápr. 14. 23:27
 3/14 anonim ***** válasza:
68%

Készítsd oda a saját parfümödet, és kérj meg mindenkit, hogy azzal locsoljon.

Vagy nem a 10 különböző fajtájú, jófajta ruszki locsolókölni illatárja miatt nem szeretnéd? 🙂

ápr. 14. 23:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy!

Menjetek el kirándulni, azt kész!

Ha nem vagy otthon, akkor nem tudnak meglocsolni, ennyi!

ápr. 15. 00:44
 5/14 anonim ***** válasza:
53%

Sehogy se fogod tudni. Én egyszer cirkuszt csináltam, mert már nagyon elegem volt az egeszből. Úgy megsértődtek, hogy utána nem jött senki. Ezen kívül nem hatott semmi.

Sajnos a fiammal muszáj eljátszani ezt az egész fa.ságot... meg a rokon gyerekekkel. 😭 Szóval ez egy olyan kínzás a nőknek, amit nem tudsz kivédeni. Soha életemben nem volt semmi jó nekem a husvét kocsögségéből! Utálom! Az életem legrosszabb napjai, minden egyes kibebaszott évben! Az összes hímnemű élvezkedik azon, hogy lelocsolhat valami szærral, és még el is várják, hogy mosolyogjunk és hálálkodjunk érte, ja, meg adjunk pénzt is... Az amúgy nem számít, ha neked véletlenül más vallásod van és nem ünnepled ezt az idiótizmust...

Szóval törödj vele, viseld el. Vagy, ha ténylegesen betöltötted a 18 évedet akkor jelentsd be, hogy te nem vagy hajlandó résztvenni ebben és menj el otthonról. Menj sétálni, kirándulni, biciklizni, túrázni. Bárhová, csak ne emberek közé, mert lesznek idegenek, akik ebben élik ki magukat és akár egy rendezvényen is kérdés nélkül lelocsolnak.

Élvezd ki azt a pár évet, amíg nem lesz családod, gyereked, mert akkor neked kell majd megszervezni, hogy mivel, ki, mikor locsol meg...

ápr. 15. 08:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Például elutazol.
ápr. 15. 18:09
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

1. nem engeded be öket

2. nem maradsz otthon

ápr. 15. 19:29
 8/14 anonim válasza:
86%
Mondj nemet. Ha ilyen apróságon megsértődnek, az nekik kellene, hogy kellemetlen legyen, nem neked.
ápr. 16. 12:31
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#1, "Majd kisértődik" Ez tök jó! :D
ápr. 16. 20:57
 10/14 anonim ***** válasza:
33%

Igazából a locsolás már nem létezik, amiről a férfinő egyaránt tehet...

Szívem szerint likvidálnám, mint piros betűs ünnep, menjen csak be mindenki dolgozni húsvétkor, úgysem tartja kb senki.

A gyakorlati életben a húsvét egyenlő azzal, hogy családdal, párral vannak az emberek és ennyi... Erre ne legyen piros betűs, ez menjen a szabi kárára.

Szóval a kérdés az, hogy ilyen formán is kellene-e a nem locsolás...

ápr. 17. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!