Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nagyjàból milyen értékben...

Nagyjàból milyen értékben szoktatok a gyerekeknek, férjeteknek/feleségeteknek és szüleiteknek ajándékot venni karácsonyra?

Figyelt kérdés
Szoktatok költségvetést írni az ünnepekre?

okt. 27. 20:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

Idén tavasztól dolgozok, azelőtt az egyetem lefoglalt így pénzem sem nagyon volt, de azért kötelező jelleggel mindig vettem mindenkinek pár ezer forintos dolgokat, viszont eléggé kényszernek éreztem. Mindig valami hülyeségeket sikerült vennem (pl. evőeszközök, bor, pezsgő, ilyesmi).

Most már van pénzem és tudnék venni komolyabb dolgot is, de jelenleg meg mindent megvettek maguknak a szüleim amire szükségük van, úgyhogy mondtam mindkettejüknek, hogy ha van valami ötletük abba beszállok anyagilag. Így idén lesz belőle apámnak forma 1-es jegy a hungaroringre. Anyámnak meg robot porszívó. Mindkettőnek állom a felét ezzel el van tudva. Húgomnak meg majd nézek valami játékot, ő úgyis annak örül.

okt. 29. 10:36
 12/17 anonim ***** válasza:
74%

A férjem családjában divat ez, ahhoz csatlakoztunk anyósom kedvéért. Neki olyan 10 ezer körül veszünk. A párjának 1 doboz csokit általában. Sógornőmnek változó, 5-6000 körül. És kb ennyi.

Azt a kezdemênyezésemre rég megbeszéltük hogy egymásnak nem veszünk, ami kell, azt úgyis év közben beszerezzük.

Az ên családomban sose volt ez divat.

okt. 30. 18:43
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
12* A kiskutyánk kimaradt, neki szoktunk játékot, rágcsálnivalót venni karácsonyra, és anyósom kiskutyájának is😁. Gyerek nincs és nem is szeretnénk.
okt. 30. 18:44
 14/17 Enola8 ***** válasza:
74%

Évek óta nem ajándékozunk mi, felnőttek.

A rokongyerekek a koruknak megfelelő ajándékot kapnak (nagy a szórás, van 3 meg 12 éves is közöttük), természetesen nem horror áron :)

nov. 1. 14:34
 15/17 anonim ***** válasza:
28%
Idén 80-100 (ezer)
nov. 1. 16:37
 16/17 anonim ***** válasza:
14%
En 10 es 20 ezer ft kozott. Karacsonykor nem sporolok, minden maskor igen :)
nov. 2. 05:14
 17/17 anonim ***** válasza:
28%
Zéró. Mindenünk megvan. Ha épp veszünk valamit amúgy is, akkor azt be szoktuk csomagolni, mert jól mutat a fa alatt.
nov. 2. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!