Már vettetek ajándékokat karácsonyra?
Figyelt kérdés
nov. 2. 17:16
2/27 anonim 

válasza:

válasza:Mondhatjuk....norvégiai nyaralásunkat adjuk egymásnak karácsonyra,kurwadrága volt.
3/27 anonim 

válasza:

válasza:Egy apróságot igen, amit véletlenül láttam meg vhol és tudom, hogy anyám örülni fog neki. De hogy ezen kívül ki mit kap, arról mèg fogalmam sincs.
4/27 anonim 

válasza:

válasza:Nem.
Mi a családon belül megbeszéltük hogy nem ajándékozunk csak a gyerekeknek így nekik azért többet tudunk szánni. Meg annak veszünk még aki nem kereső képes tehát még tanuló és max diákmunkázik.
Jelképesen szoktunk vinni egy üveg italt max, vagy valami apróságot pár ezer Ft max és ennyi. Azokat meg megvesszük előtte 1-2 héttel és le van tudva.
5/27 anonim 

válasza:

válasza:Igen. A szüleim és a nagyszüleim ajándékát beszereztem, a többiekét pedig ebben a hónapban, illetve december elején veszem majd meg.
6/27 Sanyi2025 

válasza:

válasza:Már tudom mi lesz, de még nincs meg. Majd decemberben.
7/27 anonim 

válasza:

válasza:Igen, én szeretem ezt időben elintézni. Ha évközben látok valakinek frappáns és jó ajándékot azt meg is veszem és odaadom karácsonykor. Egyelőre anyukámé és az egyik barátnőmé van meg.
8/27 anonim 

válasza:

válasza:Igen, a fiaimnak már megvettem egy kisebb játékot. Én szeretem decemberre letudni.
9/27 anonim 

válasza:

válasza:Már nincs kinek. :-(
De régebben, amikor mindenki megvolt és jól voltunk és vidámak, akkor is csak december második felében gondolkodtunk ajándékokon, amelyek rendszerint nem is boltban kapható termékek voltak.
10/27 anonim 

válasza:

válasza:Még nem, de már stresszelek rajta hogy valamit kéne, mert el fogok késni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!