Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Már vettetek ajándékokat...

Már vettetek ajándékokat karácsonyra?

Figyelt kérdés
nov. 2. 17:16
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy.
nov. 2. 17:56
 2/27 anonim ***** válasza:
95%
Mondhatjuk....norvégiai nyaralásunkat adjuk egymásnak karácsonyra,kurwadrága volt.
nov. 2. 20:26
 3/27 anonim ***** válasza:
97%
Egy apróságot igen, amit véletlenül láttam meg vhol és tudom, hogy anyám örülni fog neki. De hogy ezen kívül ki mit kap, arról mèg fogalmam sincs.
nov. 2. 21:56
 4/27 anonim ***** válasza:
85%

Nem.

Mi a családon belül megbeszéltük hogy nem ajándékozunk csak a gyerekeknek így nekik azért többet tudunk szánni. Meg annak veszünk még aki nem kereső képes tehát még tanuló és max diákmunkázik.

Jelképesen szoktunk vinni egy üveg italt max, vagy valami apróságot pár ezer Ft max és ennyi. Azokat meg megvesszük előtte 1-2 héttel és le van tudva.

nov. 2. 22:15
 5/27 anonim ***** válasza:
97%
Igen. A szüleim és a nagyszüleim ajándékát beszereztem, a többiekét pedig ebben a hónapban, illetve december elején veszem majd meg.
nov. 3. 05:38
 6/27 Sanyi2025 ***** válasza:
97%
Már tudom mi lesz, de még nincs meg. Majd decemberben.
nov. 3. 08:38
 7/27 anonim ***** válasza:
97%
Igen, én szeretem ezt időben elintézni. Ha évközben látok valakinek frappáns és jó ajándékot azt meg is veszem és odaadom karácsonykor. Egyelőre anyukámé és az egyik barátnőmé van meg.
nov. 3. 08:49
 8/27 anonim ***** válasza:
94%
Igen, a fiaimnak már megvettem egy kisebb játékot. Én szeretem decemberre letudni.
nov. 3. 11:48
 9/27 anonim ***** válasza:
87%

Már nincs kinek. :-(

De régebben, amikor mindenki megvolt és jól voltunk és vidámak, akkor is csak december második felében gondolkodtunk ajándékokon, amelyek rendszerint nem is boltban kapható termékek voltak.

nov. 3. 14:50
 10/27 anonim ***** válasza:
96%
Még nem, de már stresszelek rajta hogy valamit kéne, mert el fogok késni vele.
nov. 3. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!