Nagy méretű karácsonyi üveggömböt hol tudnék vásárolni?
Régebben lehetett a Pepcoban kapni elég nagy méretű (kb. 15-20cm átmérőjű), átlátszó üveggömböket, amiken piros csillámporos szarvas díszítés volt. Ha jól emlékszem egymással szemben álló szarvasok voltak mindkét oldalán. Még arra emlékszem, hogy egyesével lehetett őket venni. Még akkor vettem egyet, amit sajnos tavaly karácsonykor eltörtünk. Szeretném pótolni és sejtettem, hogy ugyan olyat nem fogok találni (bár reméltem,hogy valamelyik használt árus oldalon lesz egy, de sajnos nem), de még csak hasonlót sem találok. Ha valaki esetleg lát ilyen díszt vagy hasonlót, nagyon örülnék, ha leírná hol látta, vagy hol keressek ilyesmit. Esetleg még az is érdekelne,hogy van-e lehetőség valahol ekkora méretű gömböt beszerezni és gravíroztatni, vagy eltörik tőle. Nagyon sokat jelentene, ha sikerülne hasonló, vagy szebb gömbbel pótolni a régit.
A válaszokat előre is köszönöm!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Google-ön üveggömbre semmi találat nem jött ki. Hógömbre is csak néhàny. Egy olyan helyet keresnék, ahol számtalan üveggömb és hógömb elérhető. Tudtok javasolni egy helyet? Hol próbálkozhatok..?
Egy-egy nagy kannabisz levél volt egy-egy üveggömb közepén, valahogy mintha egymásban is tükröződtek volna, mint végtelenített világok. Talán valami sík, geometrikus térben helyezkedtek el szabályosan, egymás mellett és mögött a gömbök. Azt hiszem, főként a kék, fehér...
Más néven glass ball az ár az nem érdekes. Nem rendelni akarok,hanem személyesen venni Miskolcon valahol.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!