Kezdőoldal » Ünnepek » Mikulás » Van olyan, aki karácsonykor...

Van olyan, aki karácsonykor tényleg virgácsot ad a gyerekének ha rossz volt? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Úgy tudom régebben ennek volt valóság alapja. Ma még csinálja valaki ezt?

júl. 31. 15:29
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem karácsonykor, hanem mikuláskor
júl. 31. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Viccből
júl. 31. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Persze, a keresztlányomnak simán a kezébe nyomtam, pedig 13 éves volt már akkor. Rossz volt, ezt érdemelte.
júl. 31. 18:28
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Igen, van olyan
júl. 31. 18:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nem karácsonykor, hanem mikulásra. Senki sem csak jó. Van csoki is és virgács is.
aug. 2. 23:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Mikulásra kb minden évben kaptam, meg mellette csokit is.
aug. 3. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is mindig volt a csomagban. Anyám a mai napig emlegeti, hogy első osztályban, amikor a szülők csinálták a csomagokat, ő ágakat alufóliázott be, és hogy az ezüstös ágaknak nagyobb sikere volt, mint az édességnek, mert hát olyat nem láttunk még... (Oké, öreg vagyok, ne szépítsük... :(
aug. 3. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan élitek túl a karacsonyt? Más is társas magányban érzi magát? Mennyire rossz?

Dec 22 óta vagyok otthon és konstans megy az ordibálás. Anyám fenyegetőzik, hogy ma még sztrókot fog kapni, s lehet belehal, apám káromkodik mert tiszta redva a lakás meg a konyha. Anyam csapkodja a kajákat h tessék ba*meg főztem, lehet enni. Közben meg folyik ki...

Csak nálunk ilyen rossz a karácsony?

Nálunk sosem volt megunnepelve a karacsony ugyanolyan volt mint minden nap mindig, nem tudom milyen az igazi karácsony, sosem volt karacson fank ajandekozas se semmi. Igy nottem fel kiskorom ota. Meg sajnos az anyagi helyzetunk sem annyira jo volt hogy mar leegett a...

Volt már nagyon rossz karácsonyotok? mi okból?

remélem mindenkinek vidám karácsonya lesz idén,nem akarom elrontani a hangulatot. Nekünk most nagyn jó lesz,sok látogatás,de sokat gondolok azokra akik most szenvednek. pl. mikor LLjunior fia meghalt,vagy Sallai Nóra most felébredt és talán karácsony előtt...

Milyen események rontották már el a Karácsonyotokat?

Történt már olyan, hogy valami miatt rossz lett a karácsonyoktok, vagy szomorúan telt? Milyen esetek fordultak elő veletek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!