Ha beszélgetés közben derül ki, hogy a másiknak névnapja van, felköszöntitek?
#20: Pontosan így volt ahogy leírtad! :)
Írogattunk néhány dologról. Kivel mi történt stb. Aztán leírtam én is, hogy meglepett a főnököm ajándéka.
Nem vagyok fogyi, hogy valaki teljesen mást ír, én meg a semmiből bedobom a képet, hogy ezt kaptam. :D

válasza:

válasza:#18-nak igaza van, valószínűleg elvből nem köszönt soha. Ebben az esetben nem ért volna váratlanul ez a reakció, más lenne, ha amúgy rendszeres lenne a köszöntés, aztán most csak elfekejtette volna, és simán nem vett volna róla tudomást azután sem, hogy kiderült. Tudod a konkrét okát amúgy, hogy miért "névnaptagadó"? :)
Ő hogy reagál arra, mikor te felköszöntöd? (Csak szóban/írásban köszöntöd, vagy ajándékkal?)
U.i.: családi/tájegységi szokás is lehet, hogy ki mit "tart", ünnepel. Sokan írták, hogy a névnapot nem ünneplik, keresztszüleimék felé pedig a szülinapozás nem volt divat, sosem köszöntöttek minket sem, pedig mi eleinte mindig köszöntöttük őket (fun fact: egy napon születtünk keresztapámmal)...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Aki hívott azzal ossze vesztem. Személyes tali se jó meg a messenger irogatast se élvezem csak a telefonbeszélgetést. Mit tegyek?
Nem bírom ha az aki a legközelebb áll hozzám ignoral ennyire. Én max 1 napig nem szólnék hozzá, nem bírnám tovább a hallgatást. Mással nem olyan jó beszélni mint vele. De most haragszik, tér kell neki gondolkodás. Ezt nem bírom.
Ledominálni akar, akár a hangját is felemeli, ordít, így adva hangsúlyt a mondatainak, ellentmondást nem tűr. Visszaszólsz ilyenkor? Volt már, hogy tettlegességig fajult a dolog?
Illetve hogyan válogatjátok meg, hogy kivel akarsz szóba állni?
Sajnos van egy enyhe aspergerem. 36 eves vagyok, de nem tudok rendesen kommunikálni. Valamiért nagyon szeretek beszélgetni, barátkozni. Mindig megszólítom az embereket. Pl olyan vagyok, hogyha egy boltból jövök ki, elkezd esni az eső, akkor hozzászólok a másik idegen...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!