Kezdőoldal » Ünnepek » Névnap » Melyik a szebb név: Dórabella...

Melyik a szebb név: Dórabella vagy Loretta?

Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 19:03
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:
Ja és ha ilyen milyen attrocitás érné a gyerekemet akkor gratulálok a szülőknek a nevelésükhöz :)Vannak ezeknél sokkal furcsább nevek is, nem gondoltam, hogy ezen ennyire fennakad mindenki. A Dzsenifer is idegen volt, mára mégis megszokta mindenki. De tovább nem foglalkozom ezzel, ennyi bajom legyen..
2014. máj. 13. 14:19
 32/56 anonim ***** válasza:
54%
Egyetértek veled. Mint mondtam, nekem is fura nevem van, mégis eléldegélek vele már 22 éve. :) Sajnos vannak szülők, akik nem nevelik meg a gyereket, így igen, csúfolódhatnak a másikon. Ha nem a neve miatt, akkor valami más miatt. Úgyhogy végülis tök mindegy, valamit úgyis találni fognak, amivel cseszegethetik, ha valamiért nem szimpatikus nekik. Reméljük, semmi ilyesmiről nem lesz majd szó. Sok sikert a kislányhoz, akármi is lesz a neve! :)
2014. máj. 13. 14:59
 33/56 anonim válasza:
0%
Dórabella
2014. máj. 14. 07:55
 34/56 anonim válasza:
40%
En nem ertek egyett a tobbi valaszoloval... Nekem a Loretta nev kifejezetten tetszik, es nincs miert csufolni ezt a nevet :)
2014. máj. 15. 14:52
 35/56 anonim válasza:
55%

Szerintem a Loretta szép név.

A Dórabella elég béna...

2014. máj. 15. 19:33
 36/56 anonim válasza:
Nekem a Lorettáról a Brian élete jut eszembe.
2014. máj. 17. 14:14
 37/56 anonim válasza:
34%
Mindketto nagyon rossz, magyar gyereknek remelem egyiket se adja senki.
2014. máj. 17. 17:33
 38/56 Kulcsos7 válasza:
34%
A Zsófi, Erzsébet, Katalin, Ildikikó, Éva...Stb. az a szebb!!
2014. máj. 19. 10:51
 39/56 anonim válasza:
71%
Loretta
2014. máj. 19. 19:40
 40/56 anonim ***** válasza:
78%
Én csak azt nem értem hogy ha te tudod hogy mi lesz a gyerek neve, vagy épp nem tudod, miért írod ki? Úgyis az lesz amit te akarsz, itt nem mondja meg senki hgoy mi legyen a gyerek neve, legfeljebb tanácsot adhatunk neked, és sokan azt tanácsolják hogy egyik általad említett név sem valami szép, legalábbis én nem adnám a gyerekemnek. Javaslom vegyél elő egy naptárat, vagy gondold ki hogy mi lenne neked a legjobb, igazából engem nem érdekel, én is mint sokan, csak a kérdésedre válaszoltunk, és számunkra (a nagy többségnek) nem tetszett egyik név sem, de ez nem azt jelenti hogy ne így nevezd el a gyereked.
2014. máj. 19. 20:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!