Férfiak, kolléganőiteknek vesztek valamit (mondjuk virágot) Nőnapra?
Figyelt kérdés
febr. 27. 09:28
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Legfeljebb a legközelebbieknek (pl. akikkel egy szobában vagyok).
Nem.
34 szavazat
1/14 anonim 

válasza:

válasza:Nálunk azt szokták csinálni, hogy vesznek egy doboz Raffaellot, és abból adnak minden nőnek egy szemet, szerintem ennyi bőven elég:D
2/14 NTBS 

válasza:

válasza:Nem. Verset szoktam írni!
Azt sokkal jobban értékelik.
4/14 anonim 

válasza:

válasza:Nem, még félreértik. Azaz azt hinnék, hogy érdekel engem h mi van velük. Jobb ha egy bunkó fsznak hisznek :D
5/14 anonim 

válasza:

válasza:Szoktam én is vagy Mercit, vagy valami bon bont venni, amiből adok egy egy szemet a koleganőknek. De mivel most vasárnapra esik a Nőnap, így nem viszek, mivel nem dolgozunk vasárnap. Előtte, meg utána adni meg szerintem nem az igazi.
6/14 anonim 

válasza:

válasza:Még családtagoknak sem, nemhogy idegeneknek...
7/14 anonim 

válasza:

válasza:Én 65 éves konzervatív fószer vagyok. Amúgy is csak 4 női munkatársam van. Én veszek virágot nekik.
8/14 anonim 

válasza:

válasza:Nőként válaszolok. A cégtől minden évben kapunk bonbont vagy kis virágot, amit a férfi kollégák adnak át, de van pár pasi is, aki ugyancsak hoz nekünk valami apróságot (szál virág, apró csoki).
De nálunk "szokás" pl. mikulás vagy húsvét idején is apró csokit vinni egymás asztalára.
9/14 anonim 

válasza:

válasza:ha lehetne kapni valahol, tőlem csokif@szt kapnának! utálom a nőket!
10/14 anonim 

válasza:

válasza:#9 Szegény, kérsz egy ölelést? Nem sok szeretetet kaphattál :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!