Kinek hogyan telt eddig ez a 2025.-ös esztendő?
Stresszel, munkával
De nem is vártam mást. Attól, hogy papíron új év van, még nem fog minden megváltozni.
Nekem még nagyon vegyes. De igyekszem elkerülni azokat a helyzeteket, amelyek engem valamilyen formában stresszelnek...
Gondoltam, hogy esetleg segítek az 1-es válaszolónak. (Persze, korlátozott formában és sok mindennek függvénye mindenféle jó szándék ezen az oldalon.)
Mostanában erősen megváltozott a világ. Már személyesen is alig tudom "helyretenni" a kisiklófélben lévő kapcsolataimat...
Nagyon megváltozott a világ bizony, így az emberi kapcsolatok is és nem a pozitív irányba, sajnos..
Nekem eddig nyugisan telt szerencsére :)
Eddig nagyon felemás az év.
Az elmúlt években sajnos súlyos alkoholizmussal küzdöttem. Egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttem, hogy idén felhagyok az ivással. Eddig sikerült is, szilveszter este óta tiszta vagyok. Emellett nem dohányzom, nem kávézom, elkezdtem vitamint szedni (amit eddig szinte soha nem tettem), próbálom kicsit összeszedni magam.
Mindeközben sajnos párom és édesanyám is súlyos betegségen esett, esik át. Párom már jobban van, de édesanyám jelenleg is kórházban fekszik.
5-ös válaszoló: jó egészséget kívánok mindenkinek! (Szívesen megkérdezném a részleteket, de hátha nem szeretnél beszámolni róla. Akár itt, akár privátban.)
6-os válaszoló: szebb napokat és jó egészséget kívánok! (Ugyanígy megkérdezném a részleteket, de max. legfeljebb életkori meghatározásig jutnánk el.) Az is elég kell, hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!