Kezdőoldal » Ünnepek » Szilveszter, Újév » Kinek hogyan telt eddig ez a...

Kinek hogyan telt eddig ez a 2025.-ös esztendő?

Figyelt kérdés
Nyilván leginkább hónap vége felé lenne érdemes feltenni a kérdést. De már furdal kicsit a kíváncsiság...

#korosztályonként változó életszakaszok
jan. 10. 06:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Stresszel, munkával

De nem is vártam mást. Attól, hogy papíron új év van, még nem fog minden megváltozni.

jan. 10. 11:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól, tele vagyok tervekkel, ötletekkel. Pedig máskor nehéz visszarázódni az ünnepek, a pihenés után.
jan. 10. 15:39
 3/14 A kérdező kommentje:

Nekem még nagyon vegyes. De igyekszem elkerülni azokat a helyzeteket, amelyek engem valamilyen formában stresszelnek...

Gondoltam, hogy esetleg segítek az 1-es válaszolónak. (Persze, korlátozott formában és sok mindennek függvénye mindenféle jó szándék ezen az oldalon.)

Mostanában erősen megváltozott a világ. Már személyesen is alig tudom "helyretenni" a kisiklófélben lévő kapcsolataimat...

jan. 10. 15:48
 4/14 anonim válasza:
100%

Nagyon megváltozott a világ bizony, így az emberi kapcsolatok is és nem a pozitív irányba, sajnos..

Nekem eddig nyugisan telt szerencsére :)

jan. 10. 21:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Eddig nagyon felemás az év.

Az elmúlt években sajnos súlyos alkoholizmussal küzdöttem. Egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttem, hogy idén felhagyok az ivással. Eddig sikerült is, szilveszter este óta tiszta vagyok. Emellett nem dohányzom, nem kávézom, elkezdtem vitamint szedni (amit eddig szinte soha nem tettem), próbálom kicsit összeszedni magam.

Mindeközben sajnos párom és édesanyám is súlyos betegségen esett, esik át. Párom már jobban van, de édesanyám jelenleg is kórházban fekszik.

tegnapelőtt 18:19
 6/14 anonim válasza:
100%
Szar. Beteg az egész család.
tegnap 05:57
 7/14 A kérdező kommentje:

5-ös válaszoló: jó egészséget kívánok mindenkinek! (Szívesen megkérdezném a részleteket, de hátha nem szeretnél beszámolni róla. Akár itt, akár privátban.)

6-os válaszoló: szebb napokat és jó egészséget kívánok! (Ugyanígy megkérdezném a részleteket, de max. legfeljebb életkori meghatározásig jutnánk el.) Az is elég kell, hogy legyen.

tegnap 06:50
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
Itthon vagyok újszülöttel, ami nyilván nagy öröm, de nagyon fárasztó is. Eléggé beszűkült a világom az utóbbi pár hétben, nem megyek sehova, max. a gyerekkel sétálok egy fél órát a környéken. Kertvárosban lakunk, kb.üresek napközben az utcák, úgyhogy sok inger akkor se ér. A férjem eddig a (persze pont most, de remélhetőleg csak átmenetileg) fekvőbeteg anyját járt ápolni a testvérével közösen, úgyhogy eddig se sokat volt itthon, meg dolgozik, ügyet intéz stb. Most pedig sikeresen megbetegedett, úgyhogy négy napja karanténba rakta magát, azóta full egyedül vagyok a babával. Úgyhogy ennél már remélem csak jobb lesz az év.
tegnap 13:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Pocsékul. Igazából már a karácsony is rosszul kezdődött. Én karácsony másnapján kerültem majdnem kórházba,a gyerek szilveszterre lett beteg, így az is borult. Pénteken este ismét én lettem beteg, szerencsére csak az ügyeletre kellett mennünk. Még mindig pocsékul vagyok ,de mára a párom is benyalta valószínűleg. Jelenleg a gyerek bírja még. Szóval nem is reménykedem jobb évben.
tegnap 23:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Karácsonykor közeli családtag elhunyt, szóval úgy igazából ez eléggé megbélyegezett mindent. Én pedig jelenleg munkát keresek, és még habár nem jött össze semmi, most még pozitívan állok hozzá és nem parázok.
tegnap 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!