Kissé szomorú születésnap? Talán jövőre más lesz.
Nincs is annál rosszabb, amikor a női felmenők már nem élnek. (Akik még élnek a rokonok közül nőneműek, azokhoz egyszerűen "nem tudok hozzáférni".)
Próbáltam az elmúlt napok valamelyikében vidámabban felfogni ezt a napot és arra gondolni, hogy a sztárvilágban is születtek személyek ezen a napon (Szinetár Dóra második férje 1976.-ban, Kepes András legkisebb lánya, Rozi 1990.-ben) talán őket is meg kellett volna hívni egy kisebb társaságba...

Köszönöm Kedeves 2-es válaszoló a jókívánságot! :)
Sajnos reggel óta nem találom az olvasószemüvegemet, így alig látom a betűket - éppen hogy csak.
Nem könnyű kifejezetten "öregedő" középkorúnak lenni, de ez van.

Boldog születésnapot! Ne bánkódj semmi miatt, élvezd az életet.
Nekem ma vitte el a rák egy kedves ismerősömet, 30-as évei közepén járt.
Nagyon szépen köszönöm az 5-ös válaszban rejlő jókívánságot is! :)
Őszinte részvétemet küldöm az elhunyt ismerős miatt. :(
6-os: azt nem lehet tudni, hogy mit hoz a holnap. De másodika elmúlt, túl vagyok az évváltáson és mehet a Nagybetűs Élet tovább...
Ja, és azért tudtam csak ma válaszolni, mert most került elő az olvasószemüvegem - némi segítséggel.
Annyira nem bánkódom az évszám miatt, de jövőre elérem már azt az életkort, amelyiknél édesanyám súlyos szívbetegsége megkezdődött, majd hosszú évekkel később már nem lehetett megmenteni.
Még egyszer köszönöm azoknak a jókívánságot, akik minden jót kívántak! Én is őszinte szívből kívánok viszont minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!