Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Holnap,vasárnap leszek 18....

Holnap,vasárnap leszek 18. Vehetek alkoholt vasárnap a boltban vagy csak hétfőn tehetem meg? L

Figyelt kérdés
jan. 10. 17:48
1 2
 11/18 anonim válasza:
6%
Nem értem a kérdést,miért kéne megvárni azt hogy 18 legyél,ha inni akarsz akkor iszol ha nem akkor meg nem,ezek szerint nincs egy rokonod,ismerősöd sem akivel elmennél vásárolni.
jan. 13. 19:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#10 nekem is húzta anno a száját, de végül eladta aznap. Pedig semmi extra nem volt egy üveg rozé 😂
jan. 14. 09:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Napján már lehet
jan. 14. 20:18
 14/18 bubanat2 válasza:
26%

Mivel már előző napon lettél 18, így bátran vehetsz.

A vasárnap az a születésnapod, az előző nap meg az, amikor betöltöd a 18-at.

jan. 17. 15:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

2 hónapja töltöttem be a 18-at amikor először vásároltam alkoholt 2 doboz sör formájában.

Az eladó mikor megnézte a személyit nálam is húzta a száját. XD

Nem értem ezt. Neki az lenne az érdeke, hogy legyen forgalom és minél több eladás.

jan. 18. 11:04
 16/18 eddiboy ***** válasza:
100%
Hivatalosan igen, bár van néhány hülye bolt, ahol hónapra van kiírva, pl. "Ebben a hónapban csak azok vehetnek alkoholt, akik 2008. január 31. után születtek."
jan. 18. 16:12
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Igaz anno még nagymamám egy kis falusi boltban dolgozott, és a bolt mellett volt az általános iskola ahova én is jártam, és az iskolából rengetegen jártak át délután energiaitalért aztán nagymamám hozott egy saját törvényt, hogy általános iskolásoknak nem ad ki energiaitalt.

Nyilván ezt csak ott tudta megcsinálni. Egy nagyobb városban nem hiszem, hogy sokáig dolgozott volna ott ha ezt csinálja.

jan. 18. 16:46
 18/18 Bsxy válasza:
54%
Ez csak 1 ökör rendelet.Én az átkosban 14 éves korom óta dolgoztam a kolhozban, és a kutyát se érdekelte ha be mentem a kocsmába és jól be rúgtam.
jan. 23. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!