Mit vegyek a 23 éves lánytestvéremnek születésnapjára ? Ki mit vett? Azt tudom hogy szereti a parfümöket de nem mernék venni mert nem tudom milyen illat tetszene neki...
Figyelt kérdés
febr. 7. 09:46
1/8 anonim 

válasza:

válasza:Ha tudod, hol szokta a parfümöket (meg esetleg más drágább kozmetikumokaat) venni, akkor egy oda szóló ajándékkártya lenne a legjobb, akkor ö választja ki, mit szeretne ténylegesen.
3/8 anonim 

válasza:

válasza:2-es: hiába ismeri, nem ugyanúgy érzi a szagokat, mint a testvére.
4/8 anonim 

válasza:

válasza:Adj neki pénzt amiből majd vesz amit akar.
5/8 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem egy Rossmann/Dm ajándékkártyával nem lőhetsz mellé
6/8 anonim 

válasza:

válasza:Rendelj neki mintákat. Válogass neki össze belőle egy csomagot.
A Neroli, Cherry Garden, 7scents árul ilyeneket.
7/8 anonim 

válasza:

válasza:Ha itt kell érdeklődnöd, hogy mit vegyél neki, és ennyit tudsz róla, hogy szereti a parfümöket, akkor tényleg "megfelelő" egy parfümériába vagy DM/Rossmannba szóló ajándékkártya.
Kapcsolódó kérdések:
Milyen ajándékot vegyek szülinapra egy horgásznak? 23 éves srácról van szó.
Előre is köszi minden tippet :))
Milyen ajándékot vegyek egy 23 éves fiú szülinapjára?
Nemsokára lesz a barátom 23.születésnapja, és fogalmam sincs hogy milyen ajándékot vegyek neki. Még csak néhány hete vagyunk együtt, annyira nem is tudom, hogy mit szeret vagy mit nem. Nagyon szeret motorozni ez biztos. Valami normális ajándékot szeretnék. Valakinek valami ötlet? :)
Mit vegyek a barátomnak születésnapjára?
Ötletek? 23éves lessz
A barátom 23 éves lesz. Meglepi bulit tervezek. Hol lenne jó?
Otthon a kertben? Tanya? Esetleg söröző?
A barátom 23 éves lesz. Meglepi bulit szeretnék neki csinálni?
Erre melyik hely a legalkalmasabb? Tanya, Otthon a kert, esetleg söröző (kocsma:D)?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!