Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit vennétek a fiatoknak 30....

Mit vennétek a fiatoknak 30. születésnapjára? Az ékszert nem szereti.

Figyelt kérdés
júl. 31. 08:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hobbijával, érdeklődésével kapcsolatos dolgot
júl. 31. 08:32
 2/20 anonim ***** válasza:
13%
Lakást
júl. 31. 08:35
 3/20 anonim ***** válasza:
7%
2# Látom az őszinteség fáj egyeseknek.
júl. 31. 08:58
 4/20 anonim ***** válasza:
29%
Lindor csokit vagy valamit..nem szoktunk nagy ajándékozást csinálni.
júl. 31. 09:01
 5/20 anonim ***** válasza:
90%

Kérdezd meg tőle, hogy minek örülne. Aztán az mellé vehetsz valami apróságot is.

Így hasznosat is kap, és meglepi is lesz.

Pontosabb tippet ennyi alapján nem tudok mondani. Valaki például elolvad a gravírozott ajándéktárgyaktól, valakinek meg csak porfogó

júl. 31. 09:04
 6/20 anonim válasza:
9%
Óvszer
júl. 31. 09:06
 7/20 Psycho válasza:
40%

Kérdés az is, hogy milyen ársávban gondolkodsz: mi fér bele?

Ha az ötszámjegyű oké (mármint ha az belefér), akkor egy tipp: egyre népszerűbbek mostanság az élményajándékok.

Nyilván olyat érdemes választani, ami illeszkedik az ízléséhez. Sportautó vezetés, élménylövészet, sétahajótúra, léggömbös túra, esetleg gasztrotúra, borkóstoló, kirándulás valahova... sok ilyesmi létezik.

júl. 31. 09:24
 8/20 anonim ***** válasza:
60%
Tárgyak meglepetésszerű ajándékozása ma már csak kisgyerekek esetén müködik és náluk sem mindig. Ha az nem opció hogy ő maga mondja meg, mit szeretne kapni, akkor tényleg élményajándékban gondolkodj, ahogy a 7-es is írja, különben egy drágán megvett kéretlen ajándék könnyen a szekrény mélyén végzi, mint a legtöbb ékszer, kozmetikum, ruhadarab.
júl. 31. 09:42
 9/20 Psycho válasza:
78%

Egyébként igen, #8 jól írja - engedelmeddel talán egy kis finomhangolás: az, hogy (idősebbek esetén) "nem működik", lehet, hogy túlzás, de kétségtelenül, én úgy mondanám: elég nagy benne a kockázat. Persze, aranyos, meg jó hagyomány, stb.

De manapság, amikor mindennek elég durva ára van, elég kockázatos megvásárolni ezt-azt, miközben lehet, hogy a háta közepére kívánja a címzett.

Utána jön az, hogy az összejövetelen szegény szülinaposnak mosolyognia kell, eljátssza, hogy jajj de örül neki, miközben az jár a fejében "na, fasza, ezt meg mégis minek??? Mit kezdjek vele? Hova fogom tenni? Bruhhh" - nyilván ez nem törvényszerű, de a pakliban benne lehet a meglepetések esetén. Egy 30. szülinapot meg kár lenne ezzel beárnyékolni.

Nem kell minket másolni, csak egy ötlet: mi már jónéhány éve úgy szoktuk, hogy a szülinapos küld egy kör-emailt a családtagoknak, hogy milyen ajándékoknak örülne. Így a családtagoknak is könnyebb, mert nem kell törniük a fejüket, mit vegyenek az ünnepeltnek, és az ünnepeltnek is jó, mert nem kell a huszonnyolcadik pár hupilila zokni felett fake-mosolyognia, hogy ő annyak aztán mennyire örül. Win-win.

júl. 31. 10:02
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem emberfüggő, én 27 vagyok, és imádom a meglepiket. Még nagyobb örömet okoz a "random faktor", mint maga az ajándék :D

(Ez én vagyok, csak arra akarok célozni, hogy nem mindenki utálja, lehet a kérdést érintő férfi sem)

Kérdező, egy kicsit több infót az érintettről, plz

júl. 31. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Viber nektek küldd értesítést ha egy partnereteknek születésnapja van?

Természetesen ha neki az van beállítva hogy jelezze a születésnapját. Ez a szülinap értesítés funkció még működik vagy ez sem?

Tényleg ritka manapság, hogy az emberek köszöntik egymást névnapjuk, születésnapjuk alkalmából?

Kiveszik már a figyelmesség belőlünk teljesen? Sokan a saját születésnapjukat figyelmen kívül hagyják vagy utálják.

Írjak neki születésnapjára? Szép gesztus lenne?

Van egy illető akit szeptemberben ismertem meg, később azt állította hogy bunkó vagyok, januárban beszéltem vele elmondta hogy hogy bunkó vagyok, bár én nem éreztem annak magam (és szerintem nem is voltam az), de bocsánatot kértem tőle és elbeszélgetünk. A beszélgetés...

Üdv! Régebben Facebookon volt egy olyan funkció, ahol meg lehetett nézni kinek mikor van születésnapja. Ez még mindig létezik?🤔

Kerestem egyébként, de sehol nem találtam sajnos, de remélem valahol még él ez a dolog😅

Van olyan csaladodban akinek Január 20-án van a születésnapja?

holnap leszek 23 éves.... 2000.01.20 szulettem

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!